Acasa Sport-AutoSport Vine Judgement Day. Cupa Mondiala WTKA/WKA

Vine Judgement Day. Cupa Mondiala WTKA/WKA

scris de Șt. C
5 afisari

Federatia Romana de Freestyle Kickboxing impreuna cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti si Clubul Sportiv Jissen Do organizeaza, in data de 21-22 Noiembrie 2015, Cupa Mondiala WTKA/WKA Judgement Day Romania 2015 – editia a XI-a.

jd_2015_final_6Acest eveniment va avea loc in Bucuresti la Sala Lucian Grigorescu (fosta Floreasca), unde se vor reuni peste 1200 dintre cei mai buni sportivi, aflati in cursa pentru un loc pe podium. Miza este cu atat mai mare pentru  participanti cu cat la aceasta competitie isi vor face simtita prezenta sportivi din peste 30 tari, concursul crescand in valoare de la an la an.

Apreciind impactul si valoarea tot mai crescuta a competitiei, organizatiile  internationale WTKA si WKA  au hotarat anul trecut, 2014, sa transforme Campionatul International  JUDGEMENT DAY ROMANIA  intr-unul mondial.

JUDGEMENT DAY ROMANIA a devenit o competitie-eveniment, cu o contributie semnificativa la dezvoltarea si promovarea sportivilor practicanti de arte martiale, atat la nivel competitional cat si de imagine, care aduce împreună sportivi din toate stilurile (shotokan, goju ryu, wado ryu, wushu, kempo, kyokushin, kickboxing, MMA, K1, etc.) și din toate țările pentru a concura în România, creand astfel un adevarat spectacol al artelor martiale si al sporturilor de contact, cu un mare impact asupra publicului.

70 de arbitrii au misiunea, deloc usoara,  de a evalua performantele sportivilor “JUDGEMENT DAY – ROMANIA 2015“.

Fundatia pt Tineret a Municipiului Bucuresti impreuna cu Federatia Romana de FREESTYLE KICKBOXING si Clubul Sportiv JISSEN DO organizeaza Cupa Mondiala WTKA/WKA Judgement Day Romania 2015, editia a XI-a, in data de 21 si 22 Noiembrie 2015, competitie de nivel mondial.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult