Acasa Sport-AutoSport Vino la JUDGEMENTDAY- ROMANIA, cea mai tare competiţie de arte marţiale

Vino la JUDGEMENTDAY- ROMANIA, cea mai tare competiţie de arte marţiale

scris de Ștefan Constantinescu
188 Afisari

În perioada 29-30 noiembrie 2014 va avea loc cea de-a X-a editie a celui mai mare campionat international din lumea artelor martiale din România, Judgement Day. Competiţia va avea loc Sala FLOREASCA.

Vine JUDGEMENT DAY  cu full contact și muay thai

Vine JUDGEMENT DAY cu full contact și muay thai

Sambata 29 si duminica 30 noiembrie 2014 , între orele 10.00 – 18.30, se da lupta finala pentru cea mai inalta pozitie a podiumului, la OPENUL JUDGEMENTDAY- ROMANIA, competitie de nivel international organizata de Federatia Romana de FREESTYLE KICKBOXING. Peste 1200 dintre cei mai buni sportivi din 20 de ţări vor participa la cel mai important concurs international din lumea artelor martiale din România.
Patru Federatii Mondiale sprijina acest eveniment (WKA, WTKA, ISKA, WAKO) si vor avea observatori, dorindu-se ca JUDGEMENTDAY – Romania sa fie inclusa in circuitul mondial.

70 de arbitrii au misiunea de a evalua performantele sportivilor “JUDGEMENTDAY – ROMANIA 2014 “ pe cele 6 suprafete de lupta si in ring amplasate in sala Floreasca din Capitala .

JUDGEMENT DAY este o competitie-eveniment creat pentru dezvotarea si promovarea sportivilor practicanti de arte martiale, atat la nivel competitional cat si de imagine, care aduce împreună practicanţi de arte marţiale din toate stilurile (shotokan, goju ryu, wado ryu, wushu, kempo, kyokushin, kickboxing, MMA, K1, etc.) şi din toate ţările pentru a concura în România, creand astfel un adevarat spectacol al artelor martiale si al sporturilor de contact avand un mare impact asupra publicului.
Acest eveniment care a căpătat o anvergura deosebita odata cu recunoasterea acestuia de catre forurile internationale si cuprinderea lui, incepand din anul 2009, in circuitul W.A.K.O. (Organizatia Mondiala de Kickboxing) a atins in anul 2013, la cea de-a IX-a editie: un numar de 940 luptatori, 5 suprafete de lupta simultan,1 ring, 9 tari participante!
Competitia va putea fi urmarita on-line AICI

http://www.ustream.tv/channel/judgement-day-2
http://www.ustream.tv/channel/judgement-day-3
http://www.ustream.tv/channel/judgement-day-4

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS