Acasa Sport-AutoSport Violențe România-Ungaria: Dosar penal pentru un agent BGS

Violențe România-Ungaria: Dosar penal pentru un agent BGS

scris de C.F.V.
20 afisari

Dosar penal după violențele meciul România-Ungaria. Un agent BGS va fi cercetat pentru lovire, iar firma de pază va fi amendată cu 1.000 de lei, pentru că planul de securitate nu a fost pregătit şi forţele de ordine nu au intervenit.

Violențe România-Ungaria: Dosar penal pentru un agent BGS.

Violențe România-Ungaria: Dosar penal pentru un agent BGS.

Violenţele din timpul meciului au pornit de la peluza nord şi s-au extins la peluza sud. Doi şefi de dispozitiv ai BGS, unul de la peluza nord, unul de la peluza sud vor primi amenzi de 500 de lei, pentru că s-a trecut de ei cu materiale pirotehnice.

BGS a ales să rezilieze contractul cu FRF începând cu data de 27 octombrie 2014. 

Mai multe incidente au avut loc, sâmbătă seară, înainte şi în timpul meciului România – Ungaria. În timpul partidei, fanii unguri au încercat să se bată cu suporterii români, iar jandarmii şi angajaţii BGS au intervenit pentru a calma spiritele, angajaţii firmei de pază lovind mai multe persoane, printre care femei şi copii.

Conform Jandarmeriei şi SMURD, aproximativ 30 de suporteri români au fost duşi la secţiile de poliţie, pentru cinci fani s-a dispus sancţiunea de a merge la stadion un an, iar 46 de persoane au avut nevoie de asistenţă medicală.

Reprezentativa României a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul susţinut, sâmbătă, pe Arena Naţională, în compania selecţionatei similare a Ungariei, în etapa a doua Grupei F din preliminariile Euro-2016.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult