Acasa Sport-AutoSport Scandal cu bătaie după ce Vitali Kliciko l-a învins pe Chisora VIDEO

Scandal cu bătaie după ce Vitali Kliciko l-a învins pe Chisora VIDEO

scris de Șt. C
77 afisari

UPDATE, ora 14,22 – Pugilistul britanic Dereck Chisora a avut un schimb dur de replici urmat de o încăierare cu David Haye, în timpul conferinţei de presă de la finalul meciului pierdut în faţa ucraineanului Vitali Klitschko, contând pentru centura WBC la categoria grea, informează BBC.

Potrivit presei engleze, totul a început atunci când Haye, prezent la meciul dintre Chisora şi Klitschko în calitate de reprezentant al presei, i-a tot întrerupt pe cei care dădeau declaraţii, şi anume pe managerul fraţilor Klitschko, Bernd Boente, pe promotorul Frank Warren şi pe pugilistul învins.

BBC prezintă şi o transcriere a schimbului de replici din conferinţa de presă de la Munchen şi o relatare a faptelor:Bernd Boente: Având în vedere experienţele proaste pe care le-am avut cu pugiliştii britanici, acum căutăm în alte ţări. Spre deosebire de David Haye, Dereck Chisora şi-a dorit cu adevărat. A încercat cu adevărat.

David Haye (din celălalt capăt al încăperii): Nu vreţi să vă bateţi cu David Haye, nu?

Boente: Ai avut o ofertă. Nu ai acceptat-o. Acum eşti în afară. Afară, afară, afară. Nu poţi să ne convingi acum să acceptăm un meci. Nu ai centuri. Chisora a avut suflet, spre deosebire de tine. Tu ai arătat degetul (referire la accidentarea la un deget a lui Haye).

Haye: Am acceptat oferta voastră în decembrie.

Dereck Chisora: Vom discuta la Londra. Taci. David Haye este o ruşine, Sky Sports nu mai are Box Office din cauza lui David Haye. El a stricat situaţia pentru toţi acei tineri boxeri care vin din urmă. Îţi voi da două palme pentru asta. Dacă Haye este un luptător, ar trebui să se lupte cu mine.

Haye: Ai pierdut trei meciuri consecutiv.

Chisora: Să ne batem.

Frank Warren, promotorul lui Chisora: Am o idee. Dacă Dereck se bate cu David, câştigătorul se confruntă apoi cu Vitali.

Boente: Pare un plan perfect.

Haye: Vitali a spus că mă poate face KO, crezi că tu poţi face asta?

Don Charles, antrenorul lui Chisora: Taci. Poate cineva să-l scoată de aici?

Haye: Vitali a spus după ultimul lui meci: „Vreau să boxez cu David Haye”. Unde este acum? A spus că vrea ăs lupte cu mine, ne-am înţeles în privinţa banilor, ne-am înţeles în toate privinţele în decembrie.

Chisora: Cum îţi este degetul? Cum îţi este degetul? Cum îţi este degetul?

Haye: Ai piedut ultimele trei meciuri, te-a bătut Tyson Fury. Eşti un ratat.

Chisora: Spune-mi asta în faţă. Vin la tine, spune-mi asta în faţă.

Chisora s-a ridicat de pe scaun şi s-a apropiat de Haye, care se afla în continuare în celălalt capăt al camerei, iar cei doi s-au încăierat. La un moment dat, Haye a folosit în bătaie şi un trepied. În cele din urmă, cei doi au fost despărţiţi, iar Chisora a revenit în zona din care începuse să facă declaraţii.

Chisora: (strigând şi arătând către Haye): Jur pe Dumnezeu, David, o să te împuşc. O să te împuşc. M-a lovit cu o sticlă. M-a lovit cu o sticlă.

Antrenorul lui Haye, Adam Booth, s-a apropiat de Chisora cu capul însângerat din cauza unei tăieturi.

Chisora: (referitor la tăietura lui Booth): Îmi pare rău pentru asta. Adam, boxerul tău m-a lovit.

Booth: Vreau să ştiu cine m-a lovit pe mine.

Chisora: Probabil el te-a lovit cu sticla din greşeală, în timp ce încercai să îl desparţi de mine.

Booth: Tu m-ai lovit cu o sticlă.

Chisora: David avea o sticlă în mână.

Booth: Nu, nu. David nu m-a lovit cu sticla. Vreau să ştiu cine a făcut-o. Cineva m-a lovit.

Cei doi au fost separaţi, după care Booth i s-a adresat lui Vitali Klitschko.

Booth: Vitali, eşti un luptător mare, dar managerul tău este o ruşine pentru box. Felicitări pentru victorie.

Chisora: (adresându-se lui Booth): O facem ori pe ring ori în afara ringului. Pentru că vreau să ne luptăm. Dacă David nu boxează cu mine, Adam, îţi spun sincer că o să-l ard. O să îl găsesc.

Pugilistul ucrainean Vitali Klitschko şi-a păstrat titlul WBC la categoria grea, învingându-l pe britanicul Dereck Chisora la puncte, după un meci de 12 reprize, sâmbătă seară, la Munchen.

Cei trei arbitri-judecători l-au considerat câştigător pe Klitschko în unanimitate: 118-110, 118-110, 119-111.

Vitali Klitschko, în vârstă de 40 de ani, a obţinut a 44-a victorie din carieră (40 înainte de limită), palmaresul său incluzând şi două înfrângeri.

Chisora (28 de ani), a înregistrat a treia sa înfrângere. El a mai obţinut de-a lungul carierei 15 victorii, dintre care nouă înainte de limită.

Boxerul ucrainean Vitali Kliciko şi-a păstrat titlul de campion mondial la categoria grea, versiunea WBC, învingându-l la puncte, după 12 reprize, pe britanicul Derek Chisora, în cadrul unei gale care a avut loc sâmbătă seara la Munchen (Germania).

Vitali Kliciko l-a bătut pe Chisora

Cei trei arbitri-jucători i-au acordat în unanimitate victoria celui mai mare dintre fraţii Kliciko (118-110, 118-110, 119-111), transmite Agerpres. La 40 de ani, Kliciko şi-a trecut în palmares cu această ocazie cea de-a 44-a victorie din carieră (40 înainte de limită), fiind învins doar de două ori ca profesionist. Chisora (28 ani) a suferit a 3-a înfrângere din cariera sa, pe parcursul căreia a obţinut 15 victorii (9 prin KO).

1 comentariu

XxX 21-02-2012 - 08:36

Intrebare de baraj pentru cel care a postat stirea: Vitali Klitschko sau Vitali Kliciko?
Poate data viitoare o sa foloseasca doar unul din cele 2 nume…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult