Acasa Sport-AutoSport Votaţi-o pe Cristina Neagu! A fost nominalizată pentru „Cea mai bună handbalistă a lumii în 2010”!

Votaţi-o pe Cristina Neagu! A fost nominalizată pentru „Cea mai bună handbalistă a lumii în 2010”!

scris de B.C.R
4 afisari

Oficialii Federaţiei Internaţionale de Handbal (IHF) au invitat-o pe Cristina Neagu la festivitatea de premiere pentru „Cea mai bună handbalistă a lumii în 2010” (Paris, 9 ianuarie), anunţă prosport.ro.

Cei mai reprezentativi antrenori din handbalul mondial, Marit Breivik, Evgeni Trefilov, Ulrik Wilbeck, Lino Cervar şi Heiner Brand, au făcut, cu ceva vreme în urmă, nominalizările pentru această prestigioasă distincţie, printre numele vehiculate aflându-se şi cel al Cristinei Neagu.

Lista este completată de Bojana Popovic (Muntenegru), Liudmila Postnova (Rusia), Grit Jurack (Germania) şi Kristine Lunde-Haraldsen (Norvegia). Probabil că rezultatele de la Campionatul European din Danemarca şi Norvegia, ce se află în plină desfăşurare, vor conta în decizia finală, decizie care se votează de către toţi iubitorii handbalului, până pe 1 ianuarie 2011, pe site-ul ihf.info.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult