Acasa Sport-AutoSport Vuvuzela, interzisa in Liga 1!

Vuvuzela, interzisa in Liga 1!

scris de Ziua Veche
6 afisari

Urechile Ligii 1 sunt in siguranta. Dupa ce o luna de zile am auzit zgomot in loc de cantece si incurajari, oficialii Ligii Profesioniste de Fotbal au luat masuri si au interzis respectivul instrument african de pe stadioanele primei divizii, informeaza prosport.ro.


„I-am anuntat pe sefii cluburilor sa nu permita accesul cu vuvuzele. Cine intra cu vuvuzela va fi dat afara de pe stadion”, a declarat Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal.

0 comentariu

Ghita 26-08-2010 - 14:23

Nu figureaza cu angajati sa nu se afle cu ce se ocupa. Poate ca au cumparat tiparnita de dolari de la tovarasul Kim Jong-il si o pornesc numai noaptea, sau cand ploua si bubuie, sa nu se prinda vecinii.

Pribeagul 26-08-2010 - 15:59

vesnicia s-a nascut la sat.

Din cite se vorbeste pare a fi o activitate serioasa (am mai auzit vorbindu-se de acesata afacere) care se bazeaza pe aplicarea practica a ultimilor descoperiri stiintifico-fantastice ale ingineriei financiare.

Perpetuum mobile, visul entuziastilor de altadata, se dovedeste a fi o gluma care este in raport cu aceasta realizare.

Este interesant de urmarit care sunt beneficiile statului roman, ca de, unde este profit, ar fi normal sa fie si… cota unica.

Vasile Bouleanu 26-08-2010 - 23:11

Iata niste romani care au invatat cand au avut de invatat, au intrebat au aflat si au aplicat ce aveau de apicat.
Iata un prim exemplu de succes al unie asa numoite „companii fantoma” expresie folosita de presangii inculti financiar. Oare cati dintre romani vor intelege diferenta dintre a sta pe margine si a mesteca seminte injurandui pe cei ce fac treaba si lumea realitati ?
Garantez ca afacerea este perfect legala si batuta in cuie.
Bravo lor !

Maria 27-08-2010 - 05:42

La asa un profit trebuie munca multa. Cine o presteaza? Plateste oamenii la negru?-Sunt penali! Au profit urias. Platesc sau nu impozite? Tot ce s-a scris in presa este foarte ambiguu.
Daca sunt oameni de succes, bravo lor! Dar sunt prea multe semne de intrebare la care ziaristii nu sunt in stare sa dea raspuns.

Tzepesh 28-08-2010 - 09:59

sau, mai bine zis, cat de speriati…
Se spala bani tovarasi, nu e clar? un profit de 3,6 miliarde se poate scoate, la o rata a profitului de 10%, pentru un rulaj de 36 miliarde EUR. Firmele ce au astfel de rulaje se numara pana la 500, in toata lumea, si se cheama Toyota, Microsoft, Technip, Total, Petrochina, s.a.
A se vedea si http://media.ft.com/cms/66ce3362-68b9-11df-96f1-00144feab49a.pdf.

Se sesizeaza cineva, viteji procurori? Sau, voua va vine vitejia numai in cazul moaselor?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult