Acasa Sport-AutoSport WBC l-a suspendat pe Dereck Chisora pe termen nelimitat

WBC l-a suspendat pe Dereck Chisora pe termen nelimitat

scris de Marius Bâtcă
4 afisari

Pugilistul britanic Dereck Chisora a fost suspendat pe termen nelimitat de Consiliul Mondial al Boxului (WBC).

Vitali Kliciko si Chisora

Pugilistul britanic a fost suspendat din cauza incidentelor în care acesta a fost implicat la conferinţa de presă de după meciul pentru titlul mondial la categoria grea, pierdut la puncte de Chisora în faţa ucraineanului Vitali Kliciko, luna aceasta la Munchen, în Germania.

La conferinţa de presă care a avut loc după lupta pentru titlul mondial la categoria grea, Chisora a avut o altercaţie verbală cu compatriotul său David Haye, care a degenerat într-o bătaie, informează Agerpres. WBC a calificat incidentul respectiv drept “cel mai urât comportament al unui boxer profesionist”. Organizaţia a precizat, totodată, că îi va aplica şi o amendă serioasă boxerului britanic, a cărei valoare va fi stabilită după audierea acestuia.

Dereck Chisora a fost reţinut şi interogat de poliţia germană după acest conflictul cu David Haye, fiind ulterior eliberat. Haye, care a părăsit imediat Germania, este aşteptat la rândul său să răspundă întrebărilor anchetatorilor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult