Acasa Sport-AutoSport Wiggins l-a învins pe Murray, desemnat personalitatea sportivă a anului

Wiggins l-a învins pe Murray, desemnat personalitatea sportivă a anului

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

În cadrul unei ceremonii la care a participat şi prinţesa Marii Britanii, Kate, câştigătorul Turului Franţei 2012, Bradley Wiggins a fost desemnat de BBC personalitatea sportivă a anului.

Wiggins l-a învins pe Murray, desemnat personalitatea sportivă a anului

Ciclistul Bradley Wiggins, în vârstă de 32 de ani, i-a devansat la număr de voturi pe Jessica Ennis, campioană olimpică la heptatlon, şi pe jucătorul de tenis Andy Murray, cate a câştigat aurul la Londra, precum şi primul său turneu de Grand Slam, US Open. „Mulţumesc tuturor celor care au votat. Ce an! Este incredibil că sunt pe scenă alături de astfel de personalităţi”, a declarat Wiggins potrivit bbcnews.co.uk, la ceremonia de duminică, 16 decembrie.

Kate Middleton, care a avut prima apariţie publică după spitalizarea de săptămâna trecută a fost şi ea prezentă la ceremonie în calitate de ambasador oficial al echipei britanice olimpic şi paralimpice. A devenit deja o tradiţie pentru britanici să îşi aleagă personalitatea sportivă a anului din rândul cicliştilor, în 2011, onoarea revenindu-i sprinterului Mark Cavendish, iar în 2008 rutierului pe velodrom Sir Chris Hoy.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult