Acasa Sport-AutoSport Wimbledon 2012 – Finala: Serena Williams şi Agnieszka Radwanska vor lupta pentru trofeu

Wimbledon 2012 – Finala: Serena Williams şi Agnieszka Radwanska vor lupta pentru trofeu

scris de Laurentiu Banches
8 afisari

Americana Serena William şi poloneza Agnieszka Radwanska se vor confrunta sâmbătă, 7 iulie, în finala turneului de Grand Slam de la Wimbledon.

Wimbledon 2012 Finala feminin: Agnieszka Radwanska vs Serena Williams

Poloneza Agnieszka Radwanska, numărul 3 WTA, a trecut în penultimul act în 2 seturi, 6-3, 6-4 de nemţoaica Angelique Kerber, numărul 8 WTA şi a avansat în finala turneului feminin unde o va întâlni pe experimentata americană Serena Williams. Serena, ajunsă la 30 de ani, a reuşit să o învingă în semifinale în2 seturi, scor 6-3, 7-6, pe sportiva din Belarus Victoria Azarenka. Deşi a fost eliminată, Victoria Azarenka va trece pe primul loc în clasamentul mondial, graţie celor 900 de puncte WTA opţinute pentru calificarea în faza semifinalelor.

Aceasta va fi prima finală de Grand Slam pentru Agnieszka Radwanska care a reuşit până la performanţa de la Wimbledon doar o calificare în sferturi la Australian Open. Spre deosebire de aceasta, Serena Williams a câştigat nu mai puţin de 13 trofee de Grand Slam, învingând toate cele 4 mari competiţii de tenis. Aceasta va avea sâmbătă posibilitatea de a obţine cea de-a 5-a victorie pe iarba de la Wimbledon după victorile din 2002,2003,2009 şi 2010.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult