Acasa Sport-AutoSport Wimbledon 2012: Horia Tecău şi Robert Lindstedt s-au calificat în semfinale

Wimbledon 2012: Horia Tecău şi Robert Lindstedt s-au calificat în semfinale

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

Dublul româno-suedez Horia Tecău/Robert Lindstedt a ajuns pentru a 3-a oară consecutiv în semifinalele de la turneul pe iarba de la Wimbledon.

Horia Tecau si Robert Lindstedt au avansat in semifinale la Wimbledon 2012 (foto:doartenis.ro)

În sferturile de finală, favoriţii numărul 5 ai competiţiei de dublu masculin de la Wimbledon, Horia Tecău şi Robert Lindstedt au trecut în 3 seturi, 6-4, 6-2, 6-4, de dublul italiano-austriac, Daniele Bracciali/Julian Knowle. După finalele din 2010 şi 2011, Tecău şi Lindstedt speră să atingă pentru a treia oară consecutiv această fază la Wimbledon, sperând ca de această dată să obţină şi trofeul.

Pentru a ajunge în finală, dublul româno-suedez va trebui să treacă întăi de dublul austriaco-german Jurgen Melzer/ Philipp Petzschner. Favoriţii numărul 10 ai turneului de la Wimbledon, Melzer ţi Petzschner a învins în 4 seturi, 7-5, 6-2, 3-6, 6-3  perechea croato-braziliană Ivan Dodig/Marcelo Melo, capii de serie numărul 15 ai turneului din Londra. Tecău şi Lindstedt vor primi pentru această performanţă 720 de puncte ATP şi 65.000 de lire sterline.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult