Acasa Sport-AutoSport Wimbledon 2012: Maria Kirilenko, o nucă prea tare pentru Sorana Cîrstea

Wimbledon 2012: Maria Kirilenko, o nucă prea tare pentru Sorana Cîrstea

scris de Laurentiu Banches
1 afisari

Sorana Cîrstea a ratat calificarea în optimi la turneul de la Wimbledon după ce a pierdut meciul din turul al III-lea disputat în faţa rusoaicei Maria Kirilenko.

Sorana Cirstea a ratat calificarea in optimile de finala de la Wimbledon (foto:ghimpele.ro)

Jucătoarea de tenis din Rusia, deşi pe hârtie mai slab cotată decât chinezoaica Na Li, eliminată de Sorana Cîrstea în turul al II-lea, s-a dovedit a fi un adversar prea dificil pentru româncă. Maria Kirilenko s-a impus în două seturi, scor 6-3, 6-1 şi s-a calificat în optimile turneului de tenis pe iarbă de la Wimbledon unde o va întâlni pe chinezoaica Shuai Peng, cap de serie numarul 30, care a trecut in doua seturi scor 6-1, 6-2 de olandeza Arantxa Rus.

Sorana Cîrstea este cea de-a doua româncă eliminată de capul de serie nr. 17 al turneului, după ce în primul tur, Kirilenko a trecut de Alexandra Cadantu, tot în două seturi, scor 6-1, 6-2. Cîrstea nu pleacă totuşi cu mâna goala de la această competiţie, care i-a adus aproape 50.000 de euro în conturi şi 160 de puncte WTA.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult