Acasa Sport-AutoSport Wimbledon 2012: Zi neagră pentru români, Cîrstea singura în turul II

Wimbledon 2012: Zi neagră pentru români, Cîrstea singura în turul II

scris de Laurentiu Banches
1 afisari

Adrian Ungur, Irina Camelia Begu şi Simona Halep au fost eliminaţi în primul tur la Wimbledon, în cea de-a doua zi de concurs, marţi, 26 iunie.

Din cei 7 romani aflati pe tabloul principal la Wimbledon, doar Sorana Cirstea merge mai departe

Marea surpriză neplăcută a zilei de marţi a fost Irina Camelia Begu, care deşi pornea ca favorită în faţa elveţiencei Romina Oprandi s-a văzut învinsă de aceasta în doar două seturi scor 6-7, 4-6. Nici numărul 41 WTA, Simona Halep, nu a avut o zi  mai bună, deşi a reuşit să câştige primul set cu Anabel Medina Garrigues din Spania, cu scorul de 6-3, a cedat în următoarele două 1-6, 2-6.

În competiţia masculină, Adrian Ungur, singurul român din top 100 ATP a trebuit să se recunoască înfrânt pe iarba de la Wimbledon în faţa slovacului Lukas Lacko, care s-a impus în 3 seturi, 7-6, 6-1, 6-3. Astfel, Sorana Cîrstea care a trecut luni de franţuzoaica Pauline Parmentier în două seturi, rămâne singura reprezentantă a României la turneul din Marea Britanie, urmând ca în turul al doilea să o întâlnească pe sportiva care a eliminat-o de la Roland Garros, numărul 11 WTA, chinezoaica Na Li.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult