Acasa Sport-AutoSport WIMBLEDON 2014. Simona Halep vs. Teliana Pereira, 6-2, 6-2 (video)

WIMBLEDON 2014. Simona Halep vs. Teliana Pereira, 6-2, 6-2 (video)

scris de Șt. C
17 afisari

Simona Halep a avut un start de vis în turneul de Mare Şlem de la Wimbledon. Numarul 3 mondial a acces în turul secund după un meci controlat de la un capăt la altul.

Teliana Pereira, sportivă clasată pe poziţia a 88-a în ierarhia WTA, a fost depăşită clar de finalista de la Roland Garros. A treia favorită de pe iarba londoneză a început cum nu se putea mai bine, cu un break.

Halep a continuat în aceeaşi manieră şi a închis primul set, cu 6-2. Actul secund i-a revenit cu un scor identic, după 34 de minute. Simona Halep a obţinut astfel calificarea, la finalul unei partide în care nu i-a permis adversarei sa facă nici macar un break. Mai mult, nu i-a dat nicio astfel de șansă sud-americancei.

Simona a fost ca un metronom, reușind 19 lovituri direct câștigătoare, față de doar 8 oponenta sa, iar raportul erorilor neforțate a fost 9-24. Mai mult, deși măsoară doar,166 metri, Simona a reușit trei ași, cu unul mai mult față de Pereira.

În faza următoare, Halep o va întâlni pe Lesia Tsurenko din Ucraina.

VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE SECVENTE DIN MECIUL DE TENIS DINTRE Simona Halep vs. Teliana Pereira

Simona Halep va disputa și partida inaugurală de la Wimbledon, în cursul serii, după ora 19:00, împotriva Telianei Pereira.A doua zi de concurs de la Wimbledon va avea o mulțime de partide interesante, iar într-unele dintre ele vor evolua și jucătoarele din România.

WIMBLEDON 2014. Simona Halep vs. Teliana Pereira

WIMBLEDON 2014. Simona Halep vs. Teliana Pereira

Simona Halep, cap de serie numărul 3 şi locul 3 WTA, va debuta marţi la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, informează site-ul oficial al competiţiei. Halep o va întâlni pe brazilianca Teliana Pereira, meciul fiind programat nu înainte de ora 19.00.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult