Acasa rss 1asig Wimbledon: Halep despre semifinala pierdutǎ cu Bouchard

Wimbledon: Halep despre semifinala pierdutǎ cu Bouchard

scris de Laurentiu Banches
0 afisari

Simona Halep a declarat dupǎ partida pierdutǎ ȋn fața canadiencei Eugenie Bouchard cǎ a fost dificil sǎ continue dupǎ accidentare, fiind resemnatǎ cu ȋnfrȃngerea.

Wimbledon: Halep despre semifinala pierdutǎ cu Bouchard

„Mi-am sucit glezna şi apoi a fost dificil să mai continui. Pe moment am simţit o mare durere, dar în timp a mai trecut. Oricum, nu am putut să împing în picioare. După accidentare, primul serviciu a fost mult mai slab. În tie-break am servit bine până la 3-2, dar apoi ea a avut puţină şansă, a ajutat-o şi banda fileului. Bouchard apoi a jucat foarte bine. Tie-break-ul a fost momentul cheie al partidei, după ce l-am pierdut nu am mai putut să mă concentrez. Bouchard a fost avantajată de suprafaţa de joc. A putut să stea în spatele terenului şi să lovească puternic şi rapid, mai ales că a avut şi încredere. Este o foarte bună jucătoare şi în curând va ajunge foarte sus”, a spus Halep, potrivit mediafax. Simona Halep consideră că a avut puţin timp de refacere după Roland Garros: „Am dat tot ce am putut, dar în al doilea set mi-am pierdut energia şi nu cred că a-şi fi putut câştiga acest meci. Acest lucru s-a întâmplat şi pentru că sunt puţin obosită. După turul trei am resimţit nişte dureri musculare, iar după Roland Garros am avut puţin timp de recuperare. Dar sunt bucuroasă că am reuşit cea mai bună performanţă a mea la Wimbledon. Nu pot fi tristă. După o săptămână de pauză cred că voi fi din nou la sută la sută”.

Jucătoarea Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, a ratat calificarea în finala turneului de la Wimbledon, după ce a fost învinsă, joi, cu scorul de 7-6 (5), 6-2, de sportiva canadiană Eugenie Bouchard, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 13, în penultimul act al competiţiei. Halep s-a accidentat la glezna stângă în debutul partidei, la scorul de 2-2 în primul set, accidentare care s-a adăugat celei avute de mai multe zile, la coapsa stângă. În finală, prima de Grand Slam din cariera ei, Eugenie Bouchard va juca, sâmbătă, împotriva sportivei cehe Petra Kvitova, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 6.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult