Acasa rss 1asig Wimbledon. Simona Halep vs. Lesia Tsurenko, 2-1

Wimbledon. Simona Halep vs. Lesia Tsurenko, 2-1

scris de Z.V.
4 afisari

Simona Halep, a 3-a favorită a turneului de Mare Șlem de la Wimbledon, s-a calificat în turul 3 în urma victoriei obținute vineri, în trei seturi, 6-3, 4-6, 6-4, într-o oră și 45 de minute de joc, în fața ucrainencei Lesia Țurenko, nr. 170 mondial.

Calificarea în turul 3 este cea mai bună performanță pentru Halep la Wimbledon, după ce în 2011 și 2013 ajunsese în turul 2.

În turul 3, pentru care și-a asigurat 130 de puncte WTA și un cec de 71.000 lire sterline, Simona Halep (22 ani, nr. 3 WTA) va juca împotriva elvețiencei Belinda Bencic, învingătoare cu 6-4, 7-5 în fața americancei Victoria Duval.

Simona Halep va încerca să ajungă, în premieră, în turul trei al turneului de la Wimbledon. Cotată cu a treia şansă la câştigarea turneului, românca o va înfrunta, de la ora 13:45,  pe ucraineanca Lesia Tsurenko, într-un meci amânat de joi, din cauza ploii.

Wimbledon. Simona Halep vs. Lesia Tsurenko

Wimbledon. Simona Halep vs. Lesia Tsurenko

Ploaia a dat din nou peste cap planurile organizatorilor de la Wimbledon. Programat iniţial joi seară, meciul dintre Simona Halep și Lesia Tsurenko pentru calificarea în 16-imi a fost amânat pentru astăzi.

Ucraineanca, numărul 170 mondial, nu a câştigat niciuna dintre cele trei partide disputate în faţa jucătoarei antrenată de Wim Fissette. Ultima victorie a româncei a fost obţinută chiar pe iarbă, anul trecut, la turneul de la ‘s-Hertogenbosch.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult