Acasa Sport-AutoSport WTA China Open: Simona Halep s-a calificat ȋn sferturi

WTA China Open: Simona Halep s-a calificat ȋn sferturi

scris de Laurentiu Banches
9 afisari

Simona Halep s-a calificat ȋn sfetrutile de finalǎ ale turneului WTA de la Beijing dupǎ ce a trecut ȋn optimi de nemțoaica Andrea Petkovic.

WTA China Open: Simona Halep s-a calificat ȋn sferturi (foto:ligasportivilor.ro)

WTA China Open: Simona Halep s-a calificat ȋn sferturi (foto:ligasportivilor.ro)

Meciul de joi, 2 octombrie, a durat nu mai puțin de 2 ore și 35 de minute, sportiva din Romȃnia, nr. 2 WTA, reușind sǎ o ȋnvingǎ ȋn 3 sfterturi, scor 7-6, 5-7, 7-6, pe nr. 15 WTA, Andrea Petkovic. În decisiv, Halep a condus cu 4-0, Petkovic a revenit la 4-3, Halep s-a desprins la 5-3, dar germanca a egalat și s-a ajuns din nou în tiebreak, unde românca nu i-a lăsat nicio șansă adversarei, învingând cu 7-6 (1).

Halep și-a asigurat prin acest succes un cec de 107.750 dolari și 215 puncte WTA, iar în următorul tur o va întâlni pe învingătoarea dintre Sabine Lisicki (Germania) și Ana Ivanovic (Serbia/N. 9). Halep este programată să joace și la dublu, alături de Raluca Olaru, cu perechea spaniolă Garbine Muguruza/Carla Suarez Navarro, în optimile de finală.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult