Acasa Sport-AutoSport WTA China Open: Simona Halep s-a calificat ȋn turul al II-lea

WTA China Open: Simona Halep s-a calificat ȋn turul al II-lea

scris de Laurentiu Banches
0 afisari

Numǎrul 2 ȋn lume, Simona Halep a ȋnvins-o ȋn primul tur de la China Open, pe sportiva din Cehia, Barbora Zahlavova Strycova.

WTA China Open: Simona Halpe s-a calificat ȋn turul al II-lea (foto:cugetliber.ro)

WTA China Open: Simona Halpe s-a calificat ȋn turul al II-lea (foto:cugetliber.ro)

Simona Halep s-a impus ȋn 2 seturi, scor 6-1, 6-4, ȋn fața locului 32 WTA Barbora Zahlavova Strycova, ȋntr-un meci disputat duminicǎ, 28 septembrie. Partida a durat ȋn o oră şi 27 de minute de joc. Conform mediafax, Halep şi adversara ei în vârstă de 28 de ani se mai întâlniseră până acum o singură dată în circuitul WTA, în 2010, în calificările turneului de la Paris, când jucătoarea cehă s-a impus cu același scor de 6-1, 6-4.

În turul doi, Halep o va întâlni pe chinezoaica Lin Zhu, beneficiara unui wild card, care a acces în turul doi în urma abandonului rusoaicei Anastasia Pavliucenkova, la scorul de 3-6, 3-3. Lin Zhu ocupă locul 168 WTA şi nu s-a mai întâlnit până acum cu Simona Halep în circuit. Pentru accederea în turul doi la la China Open, competiţie de categorie Premier Mandatory, cu premii de 5,4 milioane de dolari, Halep va primi 65 de puncte WTA şi un cec de 25.100 de dolari.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult