Acasa Sport-Auto Vezi cum arată SUV-ul Duster pentru America de Sud (VIDEO)

Vezi cum arată SUV-ul Duster pentru America de Sud (VIDEO)

scris de C.F.V.
4 afisari

SUV-ul Duster are un design diferit pentru fiecare continent pe care este comercializat. Dacă în Ucraina, Rusia şi Ţările arabe, SUV-ul arată diferit faţă de cel din Europa, Duster a primit un design nou pentru comercializarea din America de Sud.

Dusterul latino-american vine cu un aspect stilizat, jante noi din aliaj uşor, vopsea specială şi un interior de calitate superioară. Preţul nu a fost comunicat, dar este clar că SUV-ul nu va fi mai ieftin ca cel comercializat în Europa. Modele Logan şi Sandero sunt mult mai scumpe în Brazilia şi Argentina.

Renault Duster va fi lansat la Salonul Auto de la Buenos Aires. SUV-ul va avea două motoare, unul de 1,6 l şi 16 valve şi unul de 2 litri, tot cu 16 valve. Ambele propulsoarevor vor putea funcţiona şi pe combustibili alternativi. Renault Duster va fi produs la uzina Curitiba din Brazilia, iar din mai 2012 va începe producţia la fabrica din Medelin, Columbia.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult