Acasa Stiinta-ITIT 3D pe iPhone si telefoanele cu Android

3D pe iPhone si telefoanele cu Android

scris de Ziua Veche
2 afisari

Daca aveti iPhone sau telefon cu Android, fiti atenti ce surpriza vi se pregateste: filme 3D pe telefonul mobil, dar fara ochelari! Spatial View dezvolta o aplicatie si o solutie hardware care vor permite vizionarea filmelor si imaginilor 3D fara ochelari pe iPhone-uri si telefoane mobile cu Android.Practic, este vorba despre un ecran subtire care va fi aplicat peste iPhone 3G sau 3GS. Initial va aparea aplicatia 3DeeCentral pentru iPhone, un magazin online de continut stereo 3D pentru vizualizarea imaginilor si filmelor pe PC-uri si dispozitive mobile compatibile 3D. Pe partea de soft, aplicatia pentru iPhone a fost depusa spre acordul Apple, iar cea pentru telefoanele cu Android se afla in lucru.

 

Experienta, desi nu la fel de captivanta ca urmarirea unui film pe ecran mare, cu ochelari, este “grozava”, potrivit Business Insider, care se pare ca au testat sistemul.

Magazinul, ecranul si aplicatiile vor fi disponibile din aceasta toamna. Ecranul pentru iPhone va costa sub 20 de dolari si va functiona, dupa cum am spus, pentru iPhone 3G si 3GS. Vor aparea si ecrane pentru iPhone 4, iPad si dispozitivele cu Android dupa lansarea initiala.

Detalii pe Playtech.ro

0 comentariu

alamar 07-10-2010 - 19:40

Dle E, dta ce parare ai?…
Aceasta noua taxa , este o idee buna?…sau una …justa?…sau amandoua?..

Dta ce crezi ?capetele tuguiate din Clasa Conducatoare a coklhozului european vor putea jefui intr-adevar suma statica pe care o menttioneaza ,de 25 miliarde euro?..

Dta ce crezi dle E, CINE va plati cu adevarat acest 5% in tranzactiile banacare si financiare?..

Si in sfarsit dle E, ce parere ai dta despre ultima fraza din articol, care de fapt incapsuleaza esenta articolului ?…

Multumesc anticiapt…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult