Acasa Stiinta-ITIT 3DS, fata in fata cu pirateria

3DS, fata in fata cu pirateria

scris de Ziua Veche
1 afisari

Nintendo intentioneaza sa intareasca masurile de securitate pentru mult-asteptata sa consola 3DS, pentru a proteja de piraterie jocurile produse. Sistemul care va fi implementat va fi unul mai aspru decat in cazul DSi, considerat un scut mai mult decat rezistent in fata incercarilor de “cracking”. Strategia are in final rolul de a incuraja programatorii sa se concentreze pe producerea de jocuri cat mai deosebite, fara a-si mai face griji de piraterie.

Dezvoltatorii de jocuri privesc cu ochi buni planul Nintendo: “Cheltuielile vor fi mult mai mari acum cand facem totul in 3D, astfel incat vrem sa ne asiguram ca vom obtine profit in urma investitiilor facute”, a declarat Ian Curran, vicepresedinte executiv al producatorului de jocuri THQ.

Si Jim Sterling, reprezentantul Destructoid, a aplaudat eforturile Nintendo de contracarare a distributiei de continut neautorizat pentru 3DS: “Cat timp tehnologia Nintendo nu prevede scoaterea unui update de firmware la fiecare doua saptamani, protectia poate da rezultate”. Oficialul s-a declarat dezgustat de faptul ca cei care sunt implicati in piraterie, sub orice forma, sunt si cei care isi manifesta zgomotos nemultumirile legate de jocurile prezente pe piata pentru console.

Mai multe detalii pe Playtech.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS