Acasa Stiinta-ITIT 3M a creat monitorul care se conecteaza si se alimenteaza prin USB 3.0

3M a creat monitorul care se conecteaza si se alimenteaza prin USB 3.0

scris de Ziua Veche
1 afisari

Pot fi sigura ca si voi aveti o mare problema cu cablurile pe sub birou si cu faptul ca niciodata nu aveti destule locuri libere in prelungitor pentru a mai introduce un cablu de alimentare. 3M vine in ajutorul nostru, punandu-ne la dispozitie un nou monitor care nu doar ca se conecteaza prin intermediul noii tehnologii USB 3.0, dar isi si ia curent prin intermediul ei. Deci, ai scapat de un cablu pe care sa il bagi in priza.Consumul de energie este redus la jumatate, in comparatie cu un monitor standard, si, datorita faptului ca s-a renuntat la anumite componente interne, si pretul va fi mai mult decat accesibil.  

 

Si cum trebui sa urmeaza si o parte nu prea placuta, utilizatorul va fi nevoit sa puna la dispozitia monitorului doua porturi USB 3.0. Si asta pentru ca un port USB 3.0 ofera 7W, iar monitorul are nevoie de 8W pentru a putea functiona. De asemenea, pacat de dimensiunile modeste (diagonala de 18,5-inch) si de rezolutia de doar 1366×768.

Stim ca si compania DisplayLink lucreaza la niste monitoare care sa se concteze la unitate prin USB 3.0, dar nu cred ca le vor face sa se alimenteze in acelasi fel.

Porturile USB 3.0 ofera o lungime de banda de pana la 5Gbit, in comparatie cu 480Mbit prin intermediul USB 2.0

0 comentariu

mihai 04-10-2010 - 13:59

Schimbarile pentru editia din acest an sunt mai multe… Traducerea instructiunilor de participare, tot ce este nou pentru DV-2012 plus formularul tradus in romana, le gasiti si la -> LoteriaVizelor.com

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult