Acasa Stiinta-ITIT A 16-a aniversare GOOGLE. Cu buletin, dar nu major

A 16-a aniversare GOOGLE. Cu buletin, dar nu major

scris de Ziua Veche
0 afisari

GOOGLE şi-a modificat logoul pentru a marca cea de-a 16-a aniversare a sa. În noul GOOGLE DOODLE prima literă are un coif și un creion, cu care măsoară înălțimea celorlalte litere.

A 16-a aniversare GOOGLE

A 16-a aniversare GOOGLE

Google Inc. este o corporaţie americană multinaţională, care deţine cel mai popular motor de căutare pe internet. Compania Google a fost fondată în 1998 de doi doctoranzi de la Universitatea Stanford, Larry Page şi Sergey Brin.

Google oferă o metodă simplă şi rapidă de găsire a informaţiilor pe internet, având o bază de date despre peste 8 miliarde de situri. Zilnic, motorul de căutare este consultat de milioane de oameni din întreaga lume.

A 16-a aniversare a GOOGLE. Între timp, Google şi-a diversificat portofoliul, printre serviciile oferite numărându-se Google Maps, Gmail, Google Earth, Google Chrome şi reţeaua de socializare Google Plus. De asemenea, Google deţine site-ul YouTube

A 16-a aniversare a GOOGLE. În 1998, fondatorii Google – Larry şi Sergei au participat la festivalul Burning Man din deşertul Nevada. Pentru că au vrut să-şi anunţe utilizatorii că vor fi plecaţi în acea perioadă, au adăugat emblema festivalului în spatele logoului Google. Primul doodle astfel creat a fost unul relativ simplu, dar ideea de a decora logoul companiei cu ocazia unor evenimente extraordinare a fost neaşteptat de bine primită de către utilizatorii Google, care au apreciat natura jucăuşă a acestor modificări.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult