Acasa Stiinta-ITIT A fost inventată umbrela pentru telefon (video)

A fost inventată umbrela pentru telefon (video)

scris de S. P.
5 afisari

Plouă, folosești telefonul, dar nu vrei să îl uzi. Dacă ai și o umbrelă, treaba îți va fi cu atât mai dificilă. Cum ar fi să poți susține umbrela fără să îți ocupi în totalitate una dintre mâini? La asta s-au gândit cei de la kt Design când au inventat Phone-brella.

Phone-brella

Phone-brella

Din fericire, cineva s-a gândit la toate eventualele probleme și a creat Phone-brella, un alt produs cu o utilitate la fel de îndoielnică precum bățul pentru selfie, dar măcar te ține uscat.
Phone-brella a fost creat de gigantul coreean în telecomunicații KT și folosește o bucată de plastic în plus pe post de mâner, pentru a-ți securiza umbrela pe încheietură.

Odata cu cresterea dimensiunilor telefoanelor mobile, a devenit aproape imposibil sa trimiti mesaje atunci cand tii in mana o umbrela pentru a te feri de ploaie.

Phonebrella vine in ajutorul tau! Umbrela are un maner de forma literei “C” care sta pe incheietura mainii, eliberand astfel ambele maini ale utilizatorului care poate trimite mesaje prietenillor.
Potrivit The Korea Times, Phonebrella a castigat premiul Red Dot Award pentru “Cel mai bun design de produs”.

Produsul este inca in faza de concept, insa clipul video de promovare al produsului prezinta umbrela in cinci culori diferite. Inca nu se stie daca produsul va fi lansat pe piata sau care va fi pretul acestuia.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult