Acasa Stiinta-ITIT Accesul la internet, un drept fundamental

Accesul la internet, un drept fundamental

scris de Ziua Veche
4 afisari

.Patru din cinci persoane considera ca accesul la internet este un drept fundamental, potrivit unui sondaj realizat de BBC World Service, pe 27.000 de subiecti, din 26 de state. Finlanda si Estonia, spre exemplu, au decis deja ca cetatenii lor trebuie sa beneficieze de acces la internet, iar Organizatia Natiunilor Unite face si ea eforturi in acest sens. Hamadoun Toure, secretarul general al Uniunii Internationale a Telecomunicatiilor, a declarat ca “dreptul la comunicare nu poate fi ignorat”, adaugand ca guvernele trebuie sa priveasca internetul ca pe o infrastructura de baza, la fel ca drumurile”.

0 comentariu

cercetas 30-09-2010 - 10:55

e simplu!
inscriptiile aste si steaguri straine nu e bune deloc
sa spuna primarii cinstit pe unde mai sunt si altele cocotzate si e greu sa le dea jos, merge tancu si rezolva.
locu trebuie curatat de gunoi d-asta

Rasputin 30-09-2010 - 11:14

…va fi condusă de basescu şi mafia pedelisto-udemeristă, iredentiştii unguri vor avea cîştig de cauză.

Bumerang 01-10-2010 - 14:34

aici pe formu din nou la tema preferata de „oamenii noi”, creati de Ceausescu.

Pa’ baahaai dashteptilor, cum ar spune Becali, ce dreac vreti sa promoveze secuii in Ungaria? Dezordinea si manelistii din Regat? Sau vreti sa faca reclama la „orasul” Buzescu, sa vada ungur’ vilele tiganesti?

Ungur’ daca vine inRomania, atunci ca sa vada Ardealul, si Tinutul Secuiesc. Si aduce si bani cu el, baah fraierilor. INtzelegeti asa mai bine???

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult