Acasa Stiinta-ITIT Acer lansează proiectorul U5200 pentru școală

Acer lansează proiectorul U5200 pentru școală

scris de Luminița Nițoiu
46 Afisari

Noul proiector Acer U5200, dedicat utilizării în sistemul de învățământ, include o serie de caracteristici cheie pentru funcționarea în școli: control via LAN, display over USB, proiecție de la distanțe mici.

Acer U5200U5200 folosește o oglindă de reflexie specială ce permite realizarea de proiecții de dimensiuni mari chiar dacă proiectorul este plasat foarte aproape de perete. Modelul poate proiectă o imagine foarte bună cu o diagonală de 77” (195,6 cm) de la o distanță de 13 cm față de perete.

Funcționalitățile Remote desktop permit accesarea de la distanță a oricărui computer care este activat prin intermediul utilitarului Acer eProjection și conectat la proiector prin intermediul LAN-ului. Prin conectarea unei tastaturi și a unui mouse la proiector, poate fi accesat calculatorul aflat în altă cameră.

De asemenea, MobiShow permite proiecția oricărui tip de conținut, videoclipuri sau slide-uri Power Point de pe smartphone-uri și PDA-uri ce dețin WiFi. USB SlideShow permite afișarea de fotografii și slide-uri direct de pe un flash USB, astfel încât proiectorul să poată funcționa chiar și fără PC.

În plus, putem vorbi și despre 3D, prin tehnologia DLP 3D Ready cu rațe de refresh de 120Hz, ce poate transformă suprafața clasică a unui perete într-un ecran 3D.

Cele două porturi HDMI oferă posibilitatea conectării diferitelor surse digitale la proiector. Lampă de 2500 ANMI lumeni, rată de contrast de 4200:1 și rezoluția nativă XGA ajută la atingerea unui nivel de luminozitate, culori și claritate a imaginii ridicate.

Iar pentru proiectarea pe un perete colorat, există o funcție de compensare a culorilor.

U5200 integrează o lampă cu funcționare până la 5.000 de ore și are Acer EcoProjection, o soluție de management eficientă energetic ce reduce consumul în standby cu până la 80%.

Detalii pe Playtech.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult