Acasa Stiinta-ITIT Actualizari la camerele foto Sony

Actualizari la camerele foto Sony

scris de Ziua Veche
13 afisari

.Utilizatorii modelelor de camere foto SLR digitale Alpha dispun acum de un control sporit pentru crearea fotografiilor, cu zgomot de imagine redus, cu ajutorul aplicatiei Image Data Converter.


Versiunea 3.2 a aplicatiei Image Data Converter SR beneficiaza de noi algoritmi ce reduc semnificativ zgomotul de imagine, chiar si la setarea inalta a valorii ISO, in timpul convertirii imaginilor RAW in fisiere JPEG. Actualizare gratuita pentru reducerea zgomotului de imagine, la valori ISO ridicate. Pentru descarcarea noii actualizari vizitati: http://support.sony-europe.com/dime/digistill/alpha/alpha.aspx?

0 comentariu

dan c. 09-10-2010 - 07:06

aveti si voi un colonel care da cu impostorii de pamant, mai ales cu impostorul/sef, si il faceti albie de porci. halal armata!

radut b. 09-10-2010 - 16:33

se zice, prin targ, ca in curand o a apara pe piata o brosurica, deocamdata atat, despre ajungerea intelectuala a sefului tau superlogistic, care, cu concursul generalului Frunzeti, a dobandit, prin fals intelectual usor de dovedit, si titlul de profesor universitar… da, ai ghicit, este vorba despre un alt mare impostor, „frapiera caravorbitu” – o parte importanta a metastazei care a cuprins, precum o caracatita, biata noastra armata… asa ca, in timp ce il „instrumentezi” pe Costinel Petrache, din insailarea urii si a disperarii care v-a luat mintile, pregateste si apararea marelui snapan de la conducerea logisticii… o sa fie bal mare, mare de tot…

caramache 10-10-2010 - 04:12

Un pont pentru radut b.
Nu se zice prin Targoviste sau la Radio santz, dar nici macar nu cunosti numele celui pe care il acuzi de mishmashuri. „Generalul Frunzet” exista numai in mintea ta infiebantata de atata manie proletara se vegilentza melitara.. Generalul asta al tau o fi poate stranepotul lui Mishu Frunze, dar te asigur ca prezentul Comandant al Academiei nationale de aparare se numeste Teodor Frunzetti si nu are nimic in comun cu Frunze, Frunzeti sau Frunzaverde.
Cum esti asa de bine informat ca mutu’ de la manutanta cazut din ambulanta, te rog sa ma dumiresti ce legatura exista intre Costinel Petrache – tzivilul consilier al fostului ministru Stanisoara, polonikovnikul politruk tiligrafist reverzist redactor mazilit retras Costinel Petrache si javra Costinel Petrache – maidanez tricotez spetzialist suptmarinist tirolez cu palarie si spielhosen imprimati cu fulgere si sageti. Sunt una si aceeasi persoana cu kongul casuta postala Cioaba Pervai king?

metanol 10-10-2010 - 05:16

Dupa cum scrii, numai nazbatii, pari a fi in stare de narcoza.

a.b.c. 10-10-2010 - 09:44

caramache, imbecilule,bine-ai revenit… ne era dor de tine cretinule, sluga imputita ce esti… te inteleg, daca esti programat, o sa ii lingi si cand viermii vor dansa sub neastamparata si gingasa ta limba, devertebratule…

caramache 10-10-2010 - 15:41

1.Am intrebat daca civilul Costinel Petrache – consilier al spatarului pedelist Stanisoara este una si aceeasi persoana cu polonikovnikul politruk reverzist retras Costinel Petrache – batran garcea de uscat care spala scutecele umede ale udului Garinus si isi publica esperienta de curatitor al mastilor care acopera scula submarinata. Nu este oare o intrebare legitima?
2. Am afirmat ca numele Comandantului Academiei Nationale de Aparare este general locotenent Teodor Frunzetti. ( cu DOI „T” – si nu cu UN SINGUR „T” ). Sunt sigur de lucrul acesta deoarece asa aparea in acte tatal sau – colonelul Frunzetti.
3. Tocmai deoarece cunosc lucrul acesta, am scris despre Frunze, Frunzet, Frunzeti si Frunzaverde. Nu este vina mea daca am fost prea subtil pentru mintile voaste cubice conservate in cutie de tinichea sferica cu curelusa supt barbie si cu umeri de tabla in dungi.

Barbarosa 11-10-2010 - 06:36

Stie cineva cine este Caramache ? Nu cumva este chiar Garinus in persoana ?
De fapt nu, pentru ca Garinus nu stie sa scrie nici o propozitie cu subiect si predicat.

Alb si Negru 11-10-2010 - 11:24

Caramache este GONGORIS, adica Garinus-Etilicus.

Smotocescu 15-10-2010 - 07:34

Caramache zis si lache, esti doar o coada de topor jalnica, un simbrias amarat care versi numai laturi, venin si „mucegaiuri, bube si puroi” fara a inventa lucruri noi. Esti gunoiul fecaloid care pluteste scos la suprafata de jigodismul portocaliu actual. Stai linistit, nu iti face probleme, iti vine si tie randul, imediat cum iti dispar cei care te tin de lesa si te asmut ca pe un maidanez a carui conditie nu ai depasit-o niciodata. Mi-e mila si mi-e scarba, in acelasi timp, de tine. Iar cand Dumnezeu isi bate joc de cineva, ii ia mintile.Cum ti le-a luat si tie. Poate mai ai vreo sansa sa fii recuperat, incearca la Gura Ocnitei sau la Sapoca, daca nu reusesti …..grau la fiert si bani la popa!

1 2 3

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS