Acasa Stiinta-ITIT Actualizari la camerele foto Sony

Actualizari la camerele foto Sony

scris de Ziua Veche
9 afisari

.Utilizatorii modelelor de camere foto SLR digitale Alpha dispun acum de un control sporit pentru crearea fotografiilor, cu zgomot de imagine redus, cu ajutorul aplicatiei Image Data Converter.


Versiunea 3.2 a aplicatiei Image Data Converter SR beneficiaza de noi algoritmi ce reduc semnificativ zgomotul de imagine, chiar si la setarea inalta a valorii ISO, in timpul convertirii imaginilor RAW in fisiere JPEG. Actualizare gratuita pentru reducerea zgomotului de imagine, la valori ISO ridicate. Pentru descarcarea noii actualizari vizitati: http://support.sony-europe.com/dime/digistill/alpha/alpha.aspx?

0 comentariu

Susanu Tanase 01-10-2010 - 23:05

Ce se poate comenta?! La cat este de sters acest amiral Garinus, la cat este de redus mintal, atat este de las si de rau. Ratiunea lui in viata este de a face rau semenilor din jurul sau. In acest sens are o apetenta iesita din comun. In cateva cuvinte, n-am intalnit in viata mea o canalie mai eficienta ca acest Garinus. Il sfatuiesc sa-si indrepte submarinul spre Bosfor si Dardanele. In curand, apa Marii Negre nu va fi suficienta pentru a se spala de pacate. Ma opresc aici. Mi-e greata! De ce oare?

caramache 02-10-2010 - 00:17

Este cumva polonikovnikul reverzist red.sef retras una si aceeasi individ javra ordinara cu acela care semneaza cu numele de „COSTINEL PETRACHE
Bucureşti, 28 septembrie 2010 Copyright Tricolorul”

http://ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=8856&format=html

in hartia de impachetat rahatul lui Vadim?
Presupun ca este una si aceeasi lepra care mananca fecale cu polonicul mare cat zece ciorbalace. De fapt nici nu trebuie sa ma mire: polonikovnikul Petrache nu are minte mai multa decat militieniii aia care, in uniforma si (cel putin unul dinttre ei ) cu arma din dotare la sold, au luat cu asalt zilele trecute curat murdar pristandaiesc de prostesc Cotrocenii. Unde se simte cel mai bine in elementul sau polonikovnicul mancator cu polonikul si izmene melitare cu tricolor, daca nu in haznaua lui Vadim?
Asa ca Costinele, pauza s-a terminat, scufundarea inapoi cu capul atingand fundul, javra – inaite mars !

George Dima 02-10-2010 - 07:16

Nu inteleg, sunteti speriati rau de tot de fiecare cuvant pe care l-ar putea pronunta Costinel Petrache, nu mai aveti aer… Chiar, ce se intampla? De ce va este atata frica de un singur om care are dreptul sa spuna ce vrea si care, mai cu seama, isi asuma fiecare cuvant, fiecare propozitie, ceea ce putinii care il ataca nu au curajul si demnitatea sa o faca? Iertati-ma, dar prin atitudinea dumneavoastra nu faceti decat sa confirmati, sa consolidati toate afirmatiile pe care le face C.Petrache, este adevarat, afirmatii foarte grave, afirmatii pe care nu le contestati in niciun fel. Acum, fie vorba intre noi, domnul Petrache are curajul sa spuna lumii ce se intampla intr-o institutie pe care inca o vrem a fi de elita, dar, sa stiti, domnule Caramache, cunoastem deplin mocirla si mizeria morala in care respira biata noastra armata…

Sp. M. 02-10-2010 - 09:04

Sa-i dea Dumnezeu sanatate Omului asta, Costinel Petrache, ca multe am mai patimit din cauza acestui nenorocit, marin gheorghe, si sa spuna lumii tot adevarul despre aceasta canalie cu chip de om.

Ofiter din SMG 02-10-2010 - 12:19

Felicitari si iti multumim! Tu ne faci viata mai usoara. Abia asteptam sa o citim.Pe aici prin SMG tremura toti, iar Garinus e terminat, mai ceva ca la prima carte, cea cu „Naufragiul…” Iti multumim pentru curaj! Ai ramas acelasi!

caramache 03-10-2010 - 02:26

Doresc sa anunt inca odata ca nu sunt deloc speriat de cuvantatorul grohaitor Costinel Petrache pentru simplul motiv ca nici macar caii de la bicicleta nu mi-i poate lua, si nici el, si nici toti aceia care-i tin isonul nici nu ma pot retrograda din gradul de soldat destept in retragere in fonctia de tzivil inteligent la pensie.
Domnule Dima, efectiv ma doare in cot si ma lasa rece tot ce afirma colonelul telegrafist fara fir in rezerva retragerii Costinel Petrache. Motivul este foarte simplu: nu am nici-o incredere in fostii politruci. Or, polonikovnikul mancator cu polonicul ciorbagiu cu trei trese Costinel Petrache asta a fost. Mai mult, a fost un ofitzir politruc cu stele si fonctie politica de mare raspundere in aparatul de propaganda al Consiliului politic superior al armatei regimuluui comunist. ( Sunt curios daca aveti tupeul sa infirmati afirmatia mea .)
Ceea ce ma scadalizeaza este ca un asemenea individ care se prezinta peste tot cu gradul si fonctilii avute, comite faradelegea de a nu respecta regulamentele militare si legile tarii. Ceea ce a pus capac la toate a fost porcaria pe care a semnat-o in ziarul Tricolorul hazna al lui Corneliu Vadim Tudor – porcarie la care am adaugat in primul meu comentariu si link-ul. Daca dvs. nu ati reactionat in niciu-un fel la insultele proliferate de Costinel Petrache, ba mai mult, se pare ca ii dati dreptate, tot asa cum ii dau dreptate prin nonreactia lor si unii cetateni care afirma ca poarta uniforma Armatei Romane, atunci nu exista decat o solutie mostenita de la stramosii romani: decimarea.

caramache 03-10-2010 - 02:28

Nu este admisibil ca Costinel Petrache sa publice insultele la adresa Presedintelui Romaniei si Comandantului Armatei Romane. Evident ca cetateanul Costinel Petrache are dreptul sa-si exprime opiniile sale in mod liber si necenzurat. Dar, cand acelas Costinel Petrache este ofiter al Armatei Romane, lucrurile se schimba complet. Mai grav: opiniile ii sunt impartasite in mod public de persoane care sustin ca sunt ofiteri ai Armatei Romane. Daca afirmatiile acestor indivizi privind apartenenta lor la institutia numita Armata Romana sunt adevarate, atunci acesti indivizi se afla in postura criminala de nerespectare a legilor tarii si regulamentelor militare. Personal, cred ca acesti indivizi se fac vinovati de asemenea de complici la delictul de instigare la rebeliune impotriva superiorului.
Recent, o cireada de polimilitieni au manifestat ilegal, in uniforma cu emblemele Romaniniei, in fata resedintei Presedintelui Romaniei si au folosit aceleasi insulte pe care le foloseste colonelul Costinel Petrache. Diferenta intre cireada de tablagii si colonelul Costinel Petrache este diferenta intre o tabla proasta si trei trese de aur tampite care si-au manifestat tampenia proliferand in scris cu laba propprie, de mult mai multe ori, EXACT aceeasi insulta. Mai mult, colonelul Costinel Petrache a insultat Presedintele Romaniei la cateva zile DUPA manifestatia ILEGALA a tablagiilor polimilitieni.
In opinia mea, colonelul Costinel Petrache ar trebui pedepsit prin agatare cu cizmele in sus- ca doar cizma-i este capul, si cu capul in jos- ca doar ii este o copita de vita descaltata. Cealalta cizma trebuie expusa prin rotatie in toate UM-urile in care servesc supt drapel tonti melitarii care, prin aprobarea lor, se solidarizeaza cu incalcarea legilor tarii si regulamentelor militare de catre colonelul Costinel Petrache. In felul acesta cizma mobila va vorbi de la sine in unitatile viitorilor agatati camumflati in bocanci.

Ion 03-10-2010 - 11:01

Drept – la singular. Drepti! – la plural.
La singular, se poate spune adevarul, care este la singular. La plural. . .
Pentru oamenii. . . „cu ochi albastri”, nu este nevoie sa vorbesti, tacerea le spune multe sau le tipa in urechi. Pentru altii. . . chiar daca cineva spune lucrurilor pe nume, tot nu se face auzit si nici nu le mobileaza mansarda.
Efortul domnului Costinel Petrescu, chiar daca este un mare efort, oricum nu va completa „mapa profesionala” a celor tip „caramache” = ametiti (mache) si negri (cara)/colorati, cum se spune, incetosati in gandire.

caramache 03-10-2010 - 13:31

Ion are rezon.
Am spus ADEVARUL ( subst. m. sing ) , si nu stau DREPTI! ( orden melitaresc la picioare ) la porcariile scrofesti debitate de un politruc reverzist tiligrafist fara fir. Eu nu am mintit atunci cand am scris ADEVARUL despre ce a fost toashu’ fonctia gradu’ Costinel Petrescu. Este purul ADEVAR ca ochii mei sunt de culoare neagra si am DREPTUL sa fiu sunt extrem de sensibil la culorile rosu politruc si albastru polimilitian ale polonikovnikului retardat cu vipusca neagra la sapca, tunica si pantaloni, tricolora la izmene si nojitze de sarma la glezne, bulangiu ciorbagiu alergic pana la paroxism la culoarea bleumarin melitar si tzivil de marinar.

George Dima 03-10-2010 - 18:09

Laboriosul dummneavoastra raspuns ma convinge ca, in fapt, ca nu contestati nicuna din afirmatiile colonelului C.Petrache. Referitor la opiniile in ceea ce il priveste domnul Petrache, este dreptul dumneavoastra la a-l aprecia dupa cum doriti, il respect ca atare, dar nu pot sa nu ma intreb si, evident, daca nu va deranjeaza, sa nu va intreb:
1.Cum de nu va deranjează de niciun fel bataia de joc la care este supusa constant Armata Romaniei la care, m-ati convins, tineti mult, tocmai de catre cei care ar trebui sa ii apere prestigiul si onoarea?
2. Cum de nu va afectează faptul ca la scurt timp dupa investirea ca premier, E.Boc a aruncat invectivul grav al „nesimtirii” asupra Armatei si a pensiilor cadrelor militare, in timp ce comandantul suprem nu a comis nici cel mai neinsemnat gest spre a o apara, desi era suficient sa ridice doar un deget ca sa-l opreasca pe premier?
3. Cum de nu va deranjeaza ca acelasi comandant suprem a promis elitei militare ca nimeni nu se va atinge de pensiile cadrelor militare, apoi procedând cu totul altfel?
4. Cum de nu va deranjeaza faptul ca presedintele nostru este autorul unor grosolanii fara seaman la adresa concetatenilor sai (sunt convins ca le stiti, nu le mai reamintesc), cum niciun alt sef de stat din lume nu a mai facut-o vreodata?
5. Cum de nu va deranjeaza minciunile de genul:”am depasit criza”, „am iesit din recesiune”, „am atins varful crizei” etc., ale aceluiasi presedinte, doar spre a ne fura votul?
6. Cum de nu va deranjeaza faptul ca fotoliul ministerial al Apararii este ocupat un sef mafiot, cum chiar presedintele il caracteriza?
7.Cum de nu va deranjeaza faptul ca liderul militar al Armatei este un dovedit impostor intelectual?

George Dima 03-10-2010 - 18:20

8. Cum de este posibil sa tolerati, moral bineinteles, ca seful SMG sa nu adopte, sa nu manifeste, in cei patru-cinci ani de cand este la carma institutiei nicio atitudine publica in apararea acesteia, asistand pasiv la batjocorirea acesteia?
9.Cum de nu va deranjeaza faptul ca un numar important dintre generalklii Armatei Romane sunr”clienti” ai DNA-ului, afectand in acest fel prestigiul Armatei?
Ar mai fi si alte intrebari, sunt convins ca le stiti mai bine decat mine si ca, fiind un om onest, le si puteti raspunde macar la nivelul constiintei dumneavoastra. In ceea ce il priveste pe „politrucul” Costinel Petrache, acum la 20 de ani dupa prabusirea sistemului… Oricum, atitudinea domniei sale este mai mult decat laudabila si, sunt convins, vectorizeaza constiintele multor concetateni, indiferent de culoarea partizanatului politic.

caramache 03-10-2010 - 20:17

1. Pentruca institutia mai este plina de dinozauri precum polonikovnicii Petrescu si Petrache.
2. Pentruca comisarii politruci de genul Petrescu si Petrache sunt niste nesimtiti care nu merita pensia pe care o primesc pentru trecutele lor fapte de papagaldisti comunisti.
3. A promite este nobil, a te tine de cuvant este burghez. Asta explica de ce politrucii comunisti Petrescu si Petrache sunt niste tablagii luptatori de clasa impotriva clasei si societatii burgheze crude si nedrepte.
4. Cum se face ca ati uitat salutul utecist „Mai animalule!”, sudalma „Sunteti niste golani!”si diversiunea „Steagul legionar flutura la Prefectura politiei” ?
5. Simplu: Prostanacul era mai prost. Nu a promis el 30 mii de euroi prostilor care vin inapoi?
6. Mai bine o prea decat un voic.
7. Ce, este singurul?
8. Deoarece are suptordonati care sunt comilitonii comisarului Petrache – bine a facut.
9. Si care-i vina marinarilor in chestia asta? Care din ghinararii astia de uscat au intrat la apa?
10. In pravila mea scrie ca crimele contra umanitatii sunt imprescriptibile. Comunismul a fost un regim criminal onanist socialist, deci slujitorii sai cu fonctii importante de partid sunt criminali pe vecie. Pentru dvs., regimul comunist a fost raiul pe pamant, visul de aur pe care l-ati avut inca inainte de a va fi nascut? Mai mult, asocierea comisarului Petrache Costinel cu organul lui Vadim Cornel mi-a dovedit ca comisarul care a mancat fecale acu’ douaj’ de ani pentru un ou – a ramas tot un criminal bou. Dvs. ati uitat circul facut de agentul turnator lingator Vadim Cornel cand, inn Parlasment, marinarul a condamnat comunismul laudat de el?

Alb si Negru 04-10-2010 - 05:37

Crimele pe care le invoci tot timpul s-au savarsit la inceputul regimului comunis, adus cu forta de rusi. Era dupa un razboi in care murisera milioane de oameni nevinovati, asa ca parea ceva obisnuit.
Nu este normal ce sustii tu, cu lustratia. Precis si tu ai fost inscris la pionieri si UTC, asa ca ia apa in gura, magarule. Kacatii care s-au facut membri de partid, cu milioanele, nu au comis crime, ci au fost doar niste oportunisti fara caracter. Asta se incadreaza la altceva.

Gh. M. Arin 04-10-2010 - 06:07

Mai, Caramache, tu ai fost, ma, membru al Partidului Comunist Roman? Dar functii ai avut,ma? Sa nu te scuzi ca nu ai fost scos din productie, ca e tot aia, ma trepanatule! Hai, fii sincer ca, de nu, vom fi noi sinceri si, zau, e naspa!

MarinAR 04-10-2010 - 20:49

MNu faptul ca excelentul nostru autor o fi fost politruc – sincer, scrisul sau il tradeaza mai degraba ca dizident – te deranjeaza pe dumneata, nu! Te deranjeaza ca se leaga de iubitul dumitale presedinte, noul carmaci vizionar care duce destinele neam,ului (neamurile sale, poate si al dumitale) pe cele mai inalte culmi de dezmat si decadere. Te cunosc, postacule, te recunosc – simbrias ascuns in spatele anonimatului. Asta-i ocupatia dumitale, sa combati cu manie cominternista tot ce nu convine haitei de lupi portocalii ce-ti alimenteaza insensibilitatea la adevar si dreptate. Nu stii nimic despre comunism, n-ai trait in anii aia – cu deznadejdile/sperantele si uraciunile/frumusetile lor. Natia romamna este intr-un accentuat proces de disolutie si asta iti da dumitale senzatia ca chiar ai fi cineva-ceva. Esti un numic din interiorul caruia graieste neantul prefabricat de Anvers. pune mana si citeste literatura, pronunta-te despre carte, ca opera literara, tine-ti limba aia de lemn de salcam mai pe la periferia societatii, acolo unde pari a-ti avea un rost. Postacule de campanie…

1 2 3

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult