Acasa Stiinta-ITIT Adobe Flash Player 10.1, lansat oficial pentru mobile

Adobe Flash Player 10.1, lansat oficial pentru mobile

scris de Ziua Veche
3 afisari

Adobe si Nvidia au lansat aplicatia Flash Player 10.1 pentru dispozitivele mobile, utilizatorii avand posibilitatea de a accesa pentru o perioada mai lunga de timp mai mult continut Flash, inclusiv jocuri, animatii, aplicatii Rich Internet (RIA), ecommerce, muzica, video si altele. Prin urmare, scopul este acela de a face posibila experienta Flash PC si pe mobil.

Printre imbunatatiri sunt incluse suport pentru accelerometru pentru vizualizarea continutului in formate landscape si portrait, Smart Zooming, dar si o serie de caracteristici menite a eficientiza utilizarea CPU-ului si performanta bateriei. De exemplu, exista Smart Rendering, astfel incat continutul Flash sa ruleze doar dupa ce este incarcat si vizibil pe ecran, Sleep Mode, pentru incetinirea playerului la intrarea dispozitivului in modul screen saver, dar si intreruperea automata a playerului la primirea unui apel telefonic.

 

Totusi, in comunicatul Adobe nu este precizat nimic despre suportul pentru operatiuni multitouch, anuntat inca de anul trecut.

Flash Player 10.1 va fi disponibil in varianta finala pentru smartphone-uri si tablete odata cu trecerea la Android 2.2 “Froyo”. Printre dispozitivele care vor suporta “Froyo” si Flash Player 10.1 se vor numara Dell Streak, Google Nexus One, HTC Evo, HTC Desire, HTC Incredible, DROID by Motorola, Motorola Milestone, Samsung Galaxy S.

De asemenea, Flash Player 10.1 a fost lansat pentru platforme mobile bazate pe Android, BlackBerry, webOS, versiuni viitoare de Windows Phone, LiMo, MeeGo si Symbian OS. In lunile urmatoare, se asteapta ca aplicatia sa fie preinstalata pe smartphone-uri, tablete si alte dispozitive.

In ceea ce priveste integrarea Flash in dispozitivele Apple, momentan nici vorba de asa ceva, Steve Jobs declarandu-se de mai multa vreme nemultumit de “sistemul inchis” Flash.

0 comentariu

Sebulba 04-10-2010 - 15:39

Da….
Poate daca Mein Kampf e scrisa dupa Corean ….:))
Din pacate le-am citit pe amandoua si incitarea la violenta se cultiva in fiecare zi …
Cititi oameni buni cititi …:)

Ester Blum 04-10-2010 - 18:39

Un parlamentar curajos si clar la subiect.Numai cine nu e constient ce inseamna Islam poate condamna pe cei ce doresc binele civilizatiei…….

urbos 04-10-2010 - 19:50

Ai dreptate jidane, heil Hitler.

PS Munca te face liber.

Ester Blum 04-10-2010 - 20:19

Drohnenangriff soll Deutsch-Islamisten getötet haben

Ester Blum 04-10-2010 - 20:24

ai gresit adresa cultule,nulitate!!
De data asta o sa crapi tu si toti ca tine………cu ajutorul lui Allah…..Heil Ben Laden!

un crestin 05-10-2010 - 02:01

Aceasta va fi soarta celor ce aduc atingere celor doua categorii.musulmani si homosexuali.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult