Acasa Stiinta-ITIT Află ce aplicaţii româneşti de Android îţi lipsesc

Află ce aplicaţii româneşti de Android îţi lipsesc

scris de Laurentiu Banches
0 afisari

Site-ul playtech.ro vine în ajutorul fanilor de android din România printr-un top al celor mai importante aplicaţii gratuite româneşti valabile în Google Play.

foto: androidlive.ro

Astfel, din cele peste 450.000 de aplicaţii existente pentru android, cei de la playtech.ro prezintă fanilor din România o listă a aplicaţiilor gratuite care nu ar trebuie să le lipsească utilizatorilor. Primul loc în acest top a fost ocupat surprinzator sau nu, de aplicaţia DEX, dictionarul explicativ al limbii române poate să fie folosit atât într-un mediu online, cât şi offline. Pe locul al doilea se află o aplicaţie care a participat în cadrul evenimentului SmartIT, unde a şi câştigat premiul cel mare la secţiunea Mobile, numită Edu4All. Aceasta oferă posibilitatea utilizatorilor sa asimileze informaţii noi prin parcurgerea unor teste de cultură generală din mai multe domenii precum: Geografie, Istorie sau Matematică. Pe ultima poziţie a podiumului se află Ro.tel, care este o carte de telefon cât se poate de mobilă cu ajutorul căreia utilizatorul poate găsi oricând dispune de o conexiune la internet, un numar de telefon al unui hotel, bar, club, restaurant, companie de taxi sau orice altceva.

Topul se continuă cu aplicaţii fie utilitare, fie de divertisment, precum Bancuri, Xonline, OrasulMeu,SpeedTaxi, Liga 1 Romania, Cinemagia, Mass-media,GhidTV-Romania,123Reduceri,CoduriPostale, BitDefender Power-TuneUp, SapteSeri, Convertor Valutar, Chestionare Auto, Delicii, Farmacii şi Romania Android. Deşi numărul de aplicaţii totale la nivel mondial pentru android se apropie de jumătate de milion, numărul aplicaţiilor româneşti  nu este ştiut cu exactitate, prin intermediul ultimului app Romania Android, fiind posibile descărcarea a doar puţin peste 80 de aplicaţii româneşti.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult