Acasa Stiinta-ITIT Aliens: Colonial Marines in 2012 (VIDEO)

Aliens: Colonial Marines in 2012 (VIDEO)

scris de Doru Dragomir
2 afisari

Gearbox Software lucrează la Aliens: Colonial Marines de câţiva ani buni, însă niciodată nu au oferit prea multe detalii despre acest proiect. Între timp, jocuri precum Borderlands şi Duke Nukem Forever au avut prioritate în cadrul studioului. Acum, după ce Borderlands a fost lansat de mai bine de un an, iar Duke Nukem Forever este la o săptămâna de lansare, nu mai este nimic care să necesite mai multă atenţie decât Aliens. 

Aliens-Colonial Marines

Astfel, cei de la Gearbox au început să vorbească despre Colonial Marines, dezvăluind faptul că acţiunea jocului va avea loc pe navă spaţială U.S.S. Sulaco (cea din primul film Aliens), la scurt timp după evenimentele din Aliens 3.  O echipă de puşcaşi marini trebuie să supravieţuiască infestaţiei extraterestre, misiunea lor fiind încă necunoscută. Mai multe detalii despre Aliens: Colonial Marines vom primi cu siguranţă la E3, care vor veni de la SEGA, publisherul jocului. 

 Împreună cu aceste informaţii am primit şi un trailer (primul pentru acest joc), care nu prezintă nici o secundă de gameplay, însă leagă evenimentele din acest joc de cele din seria de filme. Jocul este “creionat” pentru lansare în primăvară lui 2012.

Detalii pe Playtech.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult