Acasa Stiinta-ITIT Alienware M11x trece pe Core i5, i7

Alienware M11x trece pe Core i5, i7

scris de Ziua Veche
1 afisari

Dell a inceput imbunatatirea ultraportabilului Alienware M11x, lansat si in Romania in urma cu trei luni, cu procesoare Intel ULV Core i3, i5 si i7.

Momentan, noua configuratie Alienware M11x este disponibila doar cumparatorilor malaiezieni, care pot opta pentru varianta de 1.2GHz i3-330UM, pentru 1.06/1.86GHz Core i5-520UM sau pentru CPU Core i7 de 1.20/2.26GHz.

Fiecare versiune de configuratie pastreaza ecranul de 11.6-inch cu rezolutie de 1366×768, grafica Nvidia GT335 si memoria video dedicata de 1GB. In rest, optiunile de optimizare sunt diverse.

Noua oferta este listata pe site-ul Dell Malaezia de la aproximativ 1.100$ la 1.500$. Pentru alte zone ale globului, deocamdata nu sunt cunoscute data de lansare si pretul estimativ, insa ne asteptam ca in viitorul apropiat noile variante de configurație sa isi faca simtita prezenta si in afara Malaeziei.

Initial, producatorul Dell a prezentat laptopul la Consumer Electronics Show (CES) la Las Vegas si a obtinut premiul pentru cel mai bun laptop de gaming in cadrul targului.

www.Playtech.ro

0 comentariu

naex 04-10-2010 - 09:48

Acesta publicatie ar trebui sa analizeze modul cum s-a imbogatit Imperiul Britanic. In drumul lor spre imbogatire au lasat milioane de cadavre ,molime,si saracie.In locul lor nu asi vorbisi m-as gandi cate milioane de sclavi au omorat si vandut.Romania a fost supta de trei imperii,Turc,Austriac si Rus ,deci se carpeste si ea cum poate si cat poate ca noi nu am auzit in istoria noastra sa fi jefuit vreo tara sau vreun popor.Dupa ce ai furat si jefuit o multime de natii ai si tupeul sa mai critici pe altii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult