Acasa Stiinta-ITIT Ambasada SUA face parte din familia Facebook

Ambasada SUA face parte din familia Facebook

scris de Ziua Veche
11 afisari

.Mark Gitenstein, Ambasadorul SUA în România vă invită să accesaţi http://www.facebook.com/pages/Bucharest-Romania/US-Embassy-Bucharest/423979315453, să deveniţi fanul Ambasadei SUA şi să împărtăşiţi ideile şi sugestiile voastre legate de posibile subiecte de discuţie, se precizeaza într-un comunicat.


„Suntem mândri că primul nostru fan este atleta Gabriela Szabo, care în anii anteriori, a colaborat cu ambasada la realizarea unor evenimente sportive şi a scris un articol pentru eJournal SUA, o revistă online a Departamentului de Stat, în care şi-a descris impresiile de după câştigarea cursei de 5.000 de metri la Jocurile Olimpice de la Sydney, din anul 2000”, scrie Ambasada. 

Pagina de Facebook include informaţii despre oportunităţile educaţionale oferite de Comisia Fulbright în România, despre activităţile culturale organizate de Centrul Cultural American, despre criteriile de acordare a vizelor SUA şi despre diferite aspecte ale vieţii din SUA, alături de fotografii şi materiale video de la evenimente ale ambasadei.  

Odată cu pagina de Facebook, Ambasada SUA îşi lansează şi canalul YouTube pe care îl puteţi accesa la adresa de internet http://www.youtube.com/embromania/. Puteţi accesa canalul YouTube al ambasadei fie la adresa de mai sus, fie vizitând pagina de internet a Ambasadei SUA, http://romania.usembassy.gov.

0 comentariu

barbu ioan 01-10-2010 - 12:45

legea pensiilor nu le afecteaza decat pe femei.In momentulde fata este in vigoare legea votata pe vremea lui Constantinescu,in care barbatii ies la pensie la 65(progresiv,pana in 2013).Eu sant nascut in 1947 si ar fi trebuit sa ies la pensie in 2011,octombrie ,la 64ani si 2luni.

mlk,. 01-10-2010 - 19:08

astia aplica legea dupa ureche deci dupa cum le canta

oblioo 03-10-2010 - 01:26

Oasele romanilor, prin strivire la MARELE COMPRESOR au culoare galbena, pe cand oasele americanilor au culoare alba !!! Trageti si voi concluziile…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult