Acasa Stiinta-ITIT AMD anunță noile plăci grafice AMD Radeon RX 7000 Series

AMD anunță noile plăci grafice AMD Radeon RX 7000 Series

scris de Misu Andrei
75 Afisari

AMD a prezentat noi plăci grafice din seria profesională, AMD Radeon RX 7800 XT și Radeon RX 7700 XT, precum și actualizări de software care permit rularea jocurilor la nivel superior.

Detaliile anunțurilor de astăzi includ:

  • AMD Radeon RX 7800 XT și Radeon RX 7700 XT– Construite pe arhitectura revoluționară AMD RDNA 3, noile plăci grafice oferă caracteristici hardware și software de ultimă generație concepute pentru a optimiza și a oferi experiențe de joc la 1440p cu rată de refresh ridicată.
  • FidelityFX Super Resolution (FSR) 3 – AMD a anunțat disponibilitatea AMD FidelityFX Super Resolution (FSR) 3, următoarea generație a tehnologiei de upscaling care oferă creșteri de performanță în jocurile selectate. Există posibilitatea ca AMD FSR 3 să fie compatibil pe Forspoken și Immortals of Aveum la începutul toamnei, urmând ca și alte jocuri să intre în portofoliu.
  • AMD Software:Adrenalin Edition – Cel mai recent software AMD: Adrenalin Edition aduce noi îmbunătățiri de performanță și noi caracteristici pentru a permite jocurilor să ruleze la nivel superior. Aceasta dispune de tehnologia AMD HYPR-RX, care simplifică și gestionează operarea  a tehnologiilor  pentru a obține un efect de suprapunere a performanțelor. Include și AMD Radeon Anti-Lag+, care introduce efectul Anti-Lag pe baza unui profil de joc pentru a reduce lag-ul. AMD HYPR-RX și AMD Radeon Anti-Lag+ sunt prezente pe grafica AMD Radeon RX 7000 Series și procesoarele AMD Ryzen cu grafică integrată bazată pe arhitectura RDNA 3.
  • AMD Radeon RX 7900 XTX Avatar Edition – AMD și Ubisoft au anunțat modelul personalizat Avatar AMD Radeon RX 7900 XTX, care oferă experiențe 4K deosebite pentru jucători în peisajele din Pandora. Cu unul dintre cele doar 500 de GPU-uri personalizate, jucătorii pot experimenta cu adevărat Pandora în mod direct, folosind cea mai recentă arhitectură de cipuri RDNA 3 la viteze de rotație mari cu 24GB de memorie GDDR6.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS