Acasa Stiinta-ITIT Aniversare. Logo dedicat de Google lui Roger Hargreaves – FOTO şi VIDEO

Aniversare. Logo dedicat de Google lui Roger Hargreaves – FOTO şi VIDEO

scris de Bogdan Crețu Roman
5 afisari

Google, cel mai cunoscut motor de căutare de pe internet, şi-a schimbat luni logo-ul pentru a aniversa 76 de ani de la naşterea lui Roger Hargreaves.

Aniversare-Logo-dedicat-de-Google-lui-Roger-Hargreaves-Mr-Men-Little-MissCharles Roger Hargreaves (9 mai 1935 – 11 septembrie 1988) a fost un autor englez şi ilustrator a cărţilor pentru copii. El este cunoscut în special pentru seria „Mr. Men” şi „Little Miss”, destinate pentru cititorii foarte tineri. Simplitatea cărţilor, povestea inocentă, apariţia culorilor deschise şi ilustraţiile desenate cu atâta îndrăzneală au făcut ca seriile să ajungă renumite în întreaga lume.

Personajele lui Roger Hargreaves

Printre personajele Hargreaves recomandate luni de Google în logo-ul ce se schimbă aleator descoperim pe Mr. Forgetful, Mr. Happy, Mr. Bump, Mr. Messy, Mr. Slow, Little Miss Magic, Little Miss Shy şi Little Miss Tiny.

Pe baza acestor cărţi pentru copii, în anii ’70 s-a realizat un serial de desene animate pentru televiziune.

Cărţile lui Roger Hargreaves s-au vândut, în doar 25 de ani, în peste 85 milioane de exemplare în întreaga lume, fiind traduse în 20 de limbi.

Roger Hargreaves a murit în 1988, la vârsta de 53 de ani, dar munca lui a fost continuată de fiul său, Adam, care a scris, desenat şi publicat alte volume cu personajele din seria “Mr. Men” şi “Little Miss”.


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult