Acasa Stiinta-ITIT Anonymous a spart site-ul INOE din România

Anonymous a spart site-ul INOE din România

scris de C.F.V.
6 afisari

Site-ul Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Optoelectronică (INOE) din România a fost spart de grupul de hackeri Anonymous.

Anonymous a postat pe internet aproape 2.000 de fişiere confidenţiale, relatează sâmbătă portalul american de ştiri

Anonymous a spart site-ul INOE din România

online International Business Times. ‘Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Optoelectronică a fost spart de Anonymous‘, anunţă sâmbătă dimineaţă într-un mesaj postat pe Twitter grupul de hackeri, potrivit site-ului ibtimes.com, citat de Agerpres.’Sunt două zile de când încercăm să câştigăm o bătălie pe mările furtunoase ale internetului şi am reuşit în cele din urmă să câştigăm această bătălie. De data aceasta, am reuşit să trecem de măsurile de securitate ale INOE şi am făcut publice câteva documente foarte interesante’, se menţionează în postarea facţiunii româneşti a Anonymous.
La momentul difuzării ştirii, site-ul INOE, inoe.ro, nu era accesibil.
Potrivit grupului de hackeri, datele interceptate, în cantitate totală de 2,8 GB, reprezentau 1.810 fişiere, în 297 de foldere. De asemenea, Anonymous a postat un link pentru descărcarea informaţiilor piratate pe site-ul său, anonops.ro. Softpedia susţine că grupul de hackeri crede că INOE cheltuie extrem de mulţi bani, iar un document făcut public din cele piratate ar indica faptul că Institutul ar fi cheltuit 300.000 de dolari pe un computer.
Grupul ‘hacktivist’ a fost foarte activ în România în ultimele zile, notează International Business Times. Anterior în cursul săptămânii, grupul care operează sub numele AnonOpsRomania a anunţat că a obţinut numele a peste 700 de agenţi activi şi 2.500 de agenţi inactivi ai Serviciului de Informaţii Externe (SIE). De asemenea, cu ceva vreme în urmă grupul a anunţat că a piratat baza de date a Institutului Naţional pentru Fizică şi Inginerie, mai scrie sursa citată.

3 comentarii

digital 18-02-2012 - 12:55

cretinii ăia de la SIE,își țin listele cu agenți pe net?
sunt ”transparenți”,zic ei…
tocmai l-a pus pe cretinul principal,PM…..hahahaha

digital 18-02-2012 - 12:56

…sunt transparent de proști,am vrut să zic….

ANO 20-02-2012 - 21:49

bun asa anonymousssssssssssss :X

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult