Acasa Stiinta-ITIT Anonymous va lansa o platformă de sharing gratuit de muzică

Anonymous va lansa o platformă de sharing gratuit de muzică

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

Un grup de programatori care se asociază cu formaţiunea Anonymous au anunţat că lucrează la creearea unui serviciu gratuit de muzică, numit Anontune.

Ideea le-a venit membrilor grupului care se cunosc de peste 6 ani de zile în timp ce aveau o discuţie despre muzica preferată, care a ajuns să se focuseze pe problemele pe care le prezintă un site precum Youtube în distribuirea muzicii. Astfel, potrivit wired.co.uk, citată de realitatea.net, platforma Anontune, aflată în faza de dezvoltare de câteva luni, ar urma să adune laolaltă cântece din surse precum Youtube, Sound Cloud, Yahoo Music, MySpace, Bandcamp şi altele.

Rămâne acum de văzut dacă gruparea va reuşi să creeze o modalitate de a aduna “toată muzica” de pe net şi de a rezista în acelaşi timp în faţa proceselor pe care le vor intenta marile case de discuri. Nu este pentru prima dată când Anonymous declanşează un atac asupra industriei muzicale. Când Megaupload a fost închis, hackerii de la Anonymous au atacat site-uri ale caselor de producţie din Statele Unite. Prima veste despre acest serviciu a apărut la începutul lunii martie printr-un clip semnat Anonymous intitulat “Muzica s-a schimbat” (“Music has changed”), care prezenta şi o variantă prototip a site-ului.

2 comentarii

digital 19-04-2012 - 21:06

nici un hacker de la anonymous nu va face așa ceva,hackerii adevărați nu sunt și proști….totul este o făcătură ieftină gen :noi suntem cretinii de la FBI și am dori să vă înhățăm,cumva,dar suntem prea tâmpiți!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult