Acasa Stiinta-ITIT Anunţ de groază: Internetul va dispărea

Anunţ de groază: Internetul va dispărea

scris de S. P.
8 afisari

Eric Schmidt, preşedintele executiv al Google, a declarat că internetul va dispărea în forma pe care oamenii o cunosc în prezent, informează hollywoodreporter.com,

World Wide Web

World Wide Web

La sfârşitul unei dezbateri organizate la Forumul Economic Mondial de la Davos, Elveţia, Eric Schmidt a intervenit prin intermediul unei transmisiuni web.

Preşedintele executiv al Google a fost întrebat care sunt predicţiile sale privind viitorul internetului. „Voi răspunde foarte simplu că internetul va dispărea”, a declarat Eric Schmidt.

„Vor fi atât de multe adrese IP… atât de multe dispozitive, senzori, lucruri pe care le poţi purta, lucruri cu care interacţionezi fără să îţi dai seama”, a explicat el.

„Aceste lucruri vor fi parte a fiecăruia tot timpul. Imaginaţi-vă că intraţi într-o cameră şi camera este dinamică. Şi, cu permisiunea voastră, puteţi interacţiona cu lucrurile din cameră”, a spus Schmidt.

„O foarte personalizată, foarte interactivă şi foarte, foarte interesantă lume se va dezvălui”, a adăugat acesta.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult