Acasa Stiinta-ITIT Anunţ important de la Vodafone

Anunţ important de la Vodafone

scris de C.S.
10 afisari

Vodafone România devine primul operator care garantează un nivel optim al satisfacției pentru toți utilizatorii săi, abonați, clienți ai cartelei sau ai serviciilor de business. Dacă, din orice motiv, un utilizator al serviciilor Vodafone România nu este complet satisfăcut și oferă feed-back în această privință, va fi recompensat cu o zi întreagă de Internet gratuit.

Vodafone

Vodafone

Mai mult decât atât, toți utilizatorii Vodafone România pot beneficia de rețeaua certificată de către P3 Communications, garantată, prin trafic gratuit de date la Metroul din București, între 8 februarie și 31 martie. De asemenea, pentru a experimenta capabilitățile superioare ale rețelei, toți românii pot beneficia și de un nou week-end de Internet nelimitat gratuit, în 13 și 14 februarie.
Începând din data de 16 februarie, toți utilizatorii vor putea oferi feed-back despre experiența referitoare la serviciile Vodafone România direct prin intermediul aplicației MyVodafone. Fiecare utilizator care oferă feed-back relevant primește o zi de Internet gratuit. Bonusul va fi activat in până la 48 de ore de la completarea formularului din aplicație și va putea fi utilizat timp de 24 de ore.

Ca un beneficiu suplimentar pentru utilizatorii serviciilor Vodafone România, în intervalul 8 februarie – 31 martie, clienții se vor bucura și de trafic gratuit de date, la Metroul din București. Astfel, zona Metroului din București va deveni “Supernet 4G City”, una dintre cele mai mari zone de Internet din Europa. Utilizatorii vor putea naviga, urmări filme sau asculta muzică, prin aplicații mobile cum ar fi HBO GO sau Zonga, încerca noi experiențe digitale, precum conținutul îmbogățit al Bibliotecii Digitale în parteneriat cu Humanitas sau conținut digital de business, precum și să beneficieze de conținut util în aplicații ca MyVodafone, ce poate fi descărcată de la adresa www.vodafone.ro/aplicatii sau să cumpere online de la Mega Image, prin platforma Emag Supermarket Online.

Traficul de date înregistrat la Metroul din București va fi gratuit pentru toți utilizatorii Vodafone – abonați, clienți ai Cartelei sau ai serviciilor de business – până la 31 martie 2016.

Mai mult, Vodafone oferă o nouă experiență gratuită de Internet ce va permite tuturor utilizatorilor de telefonie mobilă din România, indiferent de rețeaua pe care o utilizează, să navigheze gratuit pe Internet timp de două zile, in weekend-ul 13-14 februarie. Această experiență gratuită de date, fără costuri suplimentare și limitări de viteză, este valabilă pentru toți utilizatorii serviciilor Vodafone – prepaid, clienți ai cartelei sau ai serviciilor de business. Utilizatorii care nu folosesc serviciile Vodafone România vor putea, de asemenea, să se bucure de experiența Internetului nelimitat gratuit, solicitând o cartelă SIM în orice magazin Vodafone sau în rețeaua de magazine partenere Vodafone, începând din 8 februarie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult