Acasa Stiinta-ITIT Anunţul Apple despre iPhone 6

Anunţul Apple despre iPhone 6

scris de Șt. C
3 afisari

Apple a cerut furnizorilor să-i livreze între 70 și 80 de milioane de exemplare din cea mai nouă versiune a smartphone-ului iPhone (iPhone 6) până la finele acestui an, cea mai mare producție inițială pentru un telefon iPhone, informează Wall Street Journal.

Anunţul Apple despre iPhones 6

Anunţul Apple despre iPhones 6

Acest nivel fără precedent al comenzilor arată că Apple se pregătește pentru un nou record de vânzări cu iPhones 6, în condițiile în care, anul trecut, comenzile sale inițiale pentru modelele iPhone 5S și 5C au vizat 50 până la 60 de milioane de unități, susține WSJ.

Sursele citate de WSJ susțin că firmele Foxconn și Pegatron Corp au de gând să demareze luna viitoare producția de masă a modelului iPhone 6 cu un ecran de 4,7 inci, în timp ce Hon Hai Precision Industry Co ar urma să înceapă producția de masă a modelului cu ecranul de 5,5 inci, în luna septembrie.

Cele două modele de telefoane iPhone 6 ar urma să aibă ecrane mai mari decât panelurile de 4,0 inci, care echipează actualele modele iPhone 5S și 5C.

Ambele ecrane pentru iPhone 6 sunt așteptate să utilizeze tehnologia in-cell touch panel. Ținând cont de posibilitatea unor rebuturi apărute în timpul producției noilor display-uri, Apple le-a cerut producătorilor de componente să fie pregătiți să producă până la 120 de milioane de iPhone-uri până la finele acestui an, susține WSJ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult