Acasa Stiinta-ITIT Apple a mai făcut un pas în controlul parental

Apple a mai făcut un pas în controlul parental

scris de Ziua Veche
0 afisari

Brevetul numărul 7.814.163 i-a fost acordat companiei Apple sub titlul “Controlul comunicării bazate pe text pentru dispozitivele de comunicare personale”.
 Ce stabileşte exact? Brevetul presupune abilitatea de a controla conţinutul trimis şi primit de un dispozitiv “administrat”. Da, este vorba despre controlul parental. De altfel, după cum ştiţi, Apple are o bătaie lungă cu securitatea utilizatorului.

Iată ce spune conceptul patentat: dacă un conţinut inacceptabil, criticabil este detectat, pe baza unei liste de cuvinte stocate local în dispozitiv, respectivul conţinut poate fi ori şters, ori mesajul blocat în întregime. De asemenea, poate fi impusă o limbă anume pentru copiii care au început, de exemplu, studiul unei limbi străine.

Detalii pe Playtech.ro

 

0 comentariu

oblioo 09-10-2010 - 09:48

Ei cumpara din China majoritatea produselor si se ocupa mai mult cu bisnita. In cateva decenii, cand vor muri aia care au facut productie in tinerete si mai stiu meserie, batosii din Occident vor face sfoiag la kur, iar chinezoii se vor comporta ca noii stapani ai lumii, ca americanii dupa WW2.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult