Acasa Stiinta-ITIT Apple va lansa un nou iPad ȋn 2015. Vezi ce caracteristici va avea!

Apple va lansa un nou iPad ȋn 2015. Vezi ce caracteristici va avea!

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

Deși 2014 mai are un trimestru, Apple se gȃndește deja la anul viitor, pregǎtind o nouǎ tabletǎ iPad care va avea o diagonalǎ mai mare.

Apple va lansa un nou iPad ȋn 2015. Vezi ce caracteristici va avea! (foto:venturebeat.com)

Apple va lansa un nou iPad ȋn 2015. Vezi ce caracteristici va avea! (foto:venturebeat.com)

Noul iPad la dezvoltarea cǎruia Apple lucreazǎ cu furnizorii de aproximativ un an, va fi lansat ȋn 2015 și se va prezenta cu o diagonalǎ de 12,9 inch, conform unor surse din interiorul companiei, citate de Bloomberg. Tabletele actuale ale Apple se prezintǎ cu ecranuri cu o diagonalǎ mult mai micǎ a ecranului, de 9,7 inch și 7,9 inch.

Apple sperǎ ca noile caracteristici sǎ aibe un impact asupra marilor companii, care ar putea să utilizeze dispozitivul în locul laptopurilor tradiționale. De altfel, ȋn luna iulie, Apple a încheiat un parteneriat cu International Business Machines Corp. Conform Agerpres, directorul Apple Tim Cook a declarat că motivul este încheierea de parteneriate cu corporațiile, pentru a stimula vânzările pentru viitoarele modele de iPad. Analistul IDC, Jitesh Ubrani, a apreciat că, deși vânzările de tablete au scăzut, firmele, școlile și guvernele vor deveni cumpărători importanți pentru acest gen de dispozitive.

Apple nu va modifica doar diagonala iPad-urilor, ci și pe cea a smartphone-urilor, pentru a concura mai bine pe aceastǎ piațǎ unde rivalii de la Samsung par sǎ aibe cȃștig de cauzǎ. Grupul american ar urma să organizeze un eveniment în data de 8 septembrie, ocazie cu care va prezenta noile modele de iPhone care vor avea o diagonală a ecranului de 4,7 inch și 5,5 inch.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult