Acasa Stiinta-ITIT Asus a pus pretul pe Eee Note

Asus a pus pretul pe Eee Note

scris de Ziua Veche
3 afisari

Asus a dezvăluit e-readerul Eee Note EA-800, a cărui lansare va avea loc în Taiwan chiar în această săptămâna, iar preţul va fi de aproximativ 228 dolari. Dispozitivul foloseşte un ecran tactil LCD de 8 inci (20,3 cm), cu rezoluţie de 1024 x 768, aşa încât seamănă mai degrabă cu un computer decât cu un simplu e-reader şi rulează Linux.


Asus are deja la vânzare Eee Reader DR-900, cu ecran de 9 inci de tip e-paper, la 390 dolari. De altfel, Eee Note este construit din componente standard de PC, care fac dispozitivul mai accesibil că preţ decât Eee Reader.

Noul Eee Note are o cameră de 2 megapixeli, baterie cu durată de până la 13,5 ore în folosire constanţa. Spre deosebire, Eee Reader poate funcţiona până la două săptămâni între reîncărcări. Explicaţia constă în modul de consumare a energiei – ecranele LCD folosesc enrgeria pentru menţinerea imaginii, în timp ce display-urile e-paper consuma energie doar la schimbarea imaginii.

Eee Note are un software pentru citirea e-book-urilor, scriere, desenare, înregistrarea lecturilor, fotografiere. La Internet se conectează prin Wi-Fi şi vine la pachet cu un conţinut local, oferit prin furnizorii fiecărei ţări.

The Eee Note are 4GB de memorie flash pentru stocarea internă, în timp ce Eee Reader are 2GB, dar ambele dispozitive dispun de slot Micro SD.

După lansarea în Taiwan şi China, Eee Note va ajunge în Europa cel târziu la începutul anului 2011.

Detalii pe Playtech.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult