Acasa Stiinta-ITIT ASUS are o noua serie de placi grafice HD6900

ASUS are o noua serie de placi grafice HD6900

scris de Luminița Nițoiu
0 afisari

Noile plăci video ASUS HD6970 şi HD6950 integrează cele mai recente nuclee grafice de la AMD, denumite „Cayman”, motoare grafice supra-alimentate, fabricate special pentru DirectX 11 şi Windows 7 şi optimizate pentru rezoluţii mai mari de 1920 x 1200 pixeli. Interfaţă pentru supravoltaj este ASUS Voltage Tweak, care permite atingerea unor frecvenţe cu 50% mai mari.

ASUS HD6970 „Cayman XT” beneficiază din fabrică de frecvenţă de 890MHz pentru nucleu şi 5.5GHz pentru memorii, în timp ce „Cayman PRO” ajunge la frecvenţă de 810MHz pentru nucleu şi la cea de 5GHz pentru memoria video.

În ceea ce priveşte carcasă, din nou nu avem de-a face cu una de plastic, ci cu o carcasă de aluminiu, mult mai eficientă din punct de vedere termic.

Ambele plăci sunt dotate cu funcţii AMD, incluzând Eyefinity, care permite conectarea a şase ecrane de la o singură placă grafica, HD3D, pentru efecte vizuale 3D în jocurile pe PC, filme şi fotografii, precum şi tehnologiile EyeSpeed, care accelerează rularea filmelor pentru o experienţă de înaltă definiţie.

Detalii pe Playtech.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult