Acasa Stiinta-ITIT ASUS Eee Pad Transformer, cu tastatură detaşabilă

ASUS Eee Pad Transformer, cu tastatură detaşabilă

scris de Luminița Nițoiu
3 afisari

S-a tot vorbit despre tableta ASUS cu tastatură detaşabilă Eee Pad Transformer şi iată că avem şi date despre prima livrare, care se va petrece către sfârşitul lunii mai.

ASUS Eee Pad Transformer, cu tastatură detaşabilă

ASUS Eee Pad Transformer, cu tastatură detaşabilă

Să vedem mai întâi cu ce vine şi vorbim apoi şi de preţuri. Sistemul este

Android 3.0 Honeycomb şi va putea fi folosită îndelung fără încărcare, pentru că este anunţată o autonomie de până la 16 ore, dacă este folosită cu tastatura detaşabilă. Fără tastatură, care funcţionează pe post de acumulator, autonomia este de 9,5 ore. Android 3.0 Honeycomb şi va putea fi folosită îndelung fără încărcare, pentru că este anunţată o autonomie de până la 16 ore, dacă este folosită cu tastatura detaşabilă. Fără tastatură, care funcţionează pe post de acumulator, autonomia este de 9,5 ore.

 

Ecranul este de 10,1inci (25,65 cm), cu rezoluţie de 1280 x 800 şi are suport multitouch (10 atingeri simultane), iar sticla este rezistentă la zgârieturi. Şi încă ceva: vizibilitatea este până la un unghi de 178A°.

Nici la interior nu s-a făcut rabat la dotări. Motorizarea este asigurată de procesorul dual-core NVIDIA Tegra. Are o cameră de 5MP, amplasată în partea din spate, şi una frontală de 1,2MP, care pot capta şi înregistra clipuri video redabile apoi pe televizoare HD, prin intermediul portului mini HDMI.

Tastatura, spuneam, este detaşabilă, disponibilă opţional, şi poate face din Transformer când o tabletă, când un laptop, în funcţie de nevoie. Vine şi cu Polaris Office 3.0 preinstalat, aşa ca orice înseamnă fişiere de tip .doc, .xls, .ppt pot fi accesate şi editate fără probleme. Transformer se dovedeşte atractiv în activitatea profesională.

Preţul va începe de la 1.800 lei, însă în variantă de 16GB, fără tastatură şi fără 3G.

Pentru Transformer cu 16GB şi 3G preţul va fi în jur de 2.200 lei, de asemenea modelul cu 16GB şi docking va fi tot 2.200 lei.

Configuraţia cu 32GB şi docking va costa în jur de 2.600 lei.

Detalii pe Playtech.ro

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult