Acasa Stiinta-ITIT ASUS la MWC – noi concepte pentru noi dispozitive

ASUS la MWC – noi concepte pentru noi dispozitive

scris de Doru Dragomir
2 afisari

Termenul de mobilitate se referă mai nou la dispozitivele electronice conectabile la Internet într-un fel sau altul (WiFi sau 3G) pe care le poţi lua cu tine. Nu negăm că şi laptopul poate face parte din această categorie, însă, având în vedere că Mobile World Congress se desfăşoară în acest moment, ne vom referi la acele dispozitive mai mici decât un laptop, şi anume tabletele şi telefoanele mobile.

Asus

ASUS este şi el un jucător important în acest segment şi vine şi el cu noi dispozitive.

ASUS ştie că utilizatorii au nevoi diferite, iar cea mai bună cale de a le satisface cerinţele este de a le oferi libertatea de a alege. Angajamentul nostru de a inova în mod constant înseamnă că putem oferi experienţe din ce în ce mai bune unor oameni diferiţi pentru o varietate de scenarii”, a declarat Jonney Shih, Preşedintele ASUS.

Aceasta remarcă a preşedintelui ASUS se referă la noile produse ale companiei care se vor lupta cot la cot pentru supremaţia în piaţă, după iPad bineînţeles.

Noul concept Seamless Mobility integrează spaţiul de lucru între mai multe dispozitive diferite, astfel informaţiile la care lucrăm pot fi stocate pe contul Webstorage şi accesate în timp real de pe orice dispozitiv pe care îl folosim. Astfel dimineaţă în drum spre servici putem accesa aceste date de pe telefonul mobil, la birou le putem accesa atât pe telefonul mobil cât şi pe laptopul sau desktop-ul de lucru, iar acasă sau în momentul în care călătorim de pe o tabletă.

Practic, serviciul de tip “cloud” a primit un nume mai sonor pentru a uşura astfel înţelegerea conceptului de către utilizatorii finali şi de asociere a acestui tipo de serviciu cu brandul ASUS.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult