Acasa Stiinta-ITIT Asus şi cele patru tablete

Asus şi cele patru tablete

scris de Luminița Nițoiu
52 Afisari

Asus- tableteNoile tablete Eee ale Asus au apărut la CES 2011.Compania a anunţat patru astfel de produse.

Eee Pad MeMo, o tabletă de 7,1 inci (18 cm) cerulează Android 3.0, include un stylus, deşi ecranul este de tip tactil capacitiv. Are capabilităţi video de 1080p şi include un port micro HDMI.

Eee Pad Transformer funcţionează tot cu Android 3.0, dar ecranul tactil este mai mare, de 10,1inci. Tableta foloseşte chipset NVIDIA Tegra 2 şi are un keyboard dock opţional, care nu doar îi conferă aspectul unui notebook, dar şi extinde autonomia bateriei până la 16 ore de funcţionare. Are două camere integrate, una de 5 megapixeli şi alta de 1,2megapixelipentru video chat. Ca şi MeMo, Transformer include un mini port HDMI pentru output video de 1080p.

Eee Pad Slider este aproape identică modelului Transformer, însă cu tastura incorporată. Procesorul este NvidiaTegra 2.

 Nu în ultimul rând, Eee Slate EP121 de 12,1 inci, pe bază de Windows 7 Home Premium în locul Android, are un ecran cu rezoluţie de 1280A—800 şi unghi de vizualizare de 178 de grade şi integrează CPU dual-core Core i5, până la 4GB de RAM DDR3. Camera este una singură, de 2 megapixeli, are stylus capacitive şi nu include tastatură fizică, darpoate fi ataşată un aprin Bluetooth sau USB.

Vânzările pornesc cu Slate, chiar din această luna, de la 1.000 dolari, iar din aprilie va urmă Transformer, de la 400 dolari. Slider va intră la vânzare din luna mai, de la 500 dolari, şi cu acelaşi preţ va ajunge la raft şi MeMO, din iunie.

Detalii pe Playtech.ro



This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS