Acasa Stiinta-ITIT Atac cibernetic asupra Yahoo! Messenger

Atac cibernetic asupra Yahoo! Messenger

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

Corporația de internet Yahoo! a anunțat ȋn seara de joi, 30 ianuarie, că a identificat „un efort coordonat pentru a pătrunde în mod neautorizat” la conturi ale mesageriei sale Yahoo Mail.

Atac cibernetic asupra Yahoo! Messenger

Lista numelui utilizatorilor și a parolelor folosite pentru acest atac au fost probabil obținute de la un terț, a precizat grupul pe site-ul său, adăugând că nu deține „nicio dovadă că au fost obținute direct” din propriile sisteme. Yahoo! a dat asigurări că a luat imediat măsuri pentru a-și proteja pe utilizatorii, printre care solicitându-le să își schimbe parola pentru conturile afectate, dar și pentru a bloca viitoare atacuri contra serviciilor sale.

Grupul Yahoo a precizat că, de asemenea, cooperează cu forțele de ordine pentru a-i identifica și urmări în justiție pe autorii atacului, conform Agerpres.

3 comentarii

IV 31-01-2014 - 11:45

Nu cred!, uite vine yahoo si inca cateva companii multinationale in domeniu it, strigand ca au fost atacate. Si uite asa vin „Salvatorii” si pun cenzura pe internet (uitand pentru ce afost gandit si lansat internetul). Defapt asta este scopul, pentru ca internetul sa fie controlat de catre o minoritate infima, in defavoarea celor multi. Aaaaaallllllllooooooooooooo!, ma auziti?, este vorba despre aceea minoritate care vrea sa controleze internetul (de fapt sunt niste viermi, pusi pe …..)

pathfinder 31-01-2014 - 11:51

Tu ai citit articolul?

Pungescu Gazian 31-01-2014 - 12:08

pe Yahoo l-au fenechiat probabil tot niste usl-isti, pentru gaze de sist sau ceva similar.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult