Acasa Stiinta-ITIT Avatar 4D in Coreea de Sud

Avatar 4D in Coreea de Sud

scris de Ziua Veche
6 afisari

Pe cand noi in Romania avem un cinematograf 6D care se lauda cu multe efecte, cum ar trebui sa se numeasca un cinema 4D care ofera o experienta mult superioara? In Coreea de Sud exista o sala 4D care ofera cinefililor filmul Avatar 4D. Sala include, pe langa efectul 3D generat de ochelari si ecran, si miscari ale scaunelor, vant, miros sau chiar stropi de apa etc., in total fiind 30 de astfel de efecte speciale, potrivit geek.com. Cinematograful CJ-CGV tine ocupate toate cele 5 simturi in timpul filmului lui James Cameron. Incurajat de succesul 4D al acestui film CJ-CGV va deschide inca 3 sali dotate astfel. “Nu exista cinematograf ca al nostru in toata lumea. Cinematograful 4D CGV este primul din lume care ofera o experienta celor cinci simturi intr-un astfel film”, a declarat Kim Daehee, manager de publicitate.

 

 

0 comentariu

Pribeagul 29-09-2010 - 19:00

asemenea transport pare a fi destul de costisitor. Cum faci? Iei bani imprumut? DAE este tot de cca 20%, ca la imprumuturile noastre?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult