Acasa Stiinta-ITIT BenQ şi-a prezentat “bobocii” de toamnă: noile monitoare, proiectoare şi…

BenQ şi-a prezentat “bobocii” de toamnă: noile monitoare, proiectoare şi…

scris de Ziua Veche
4 afisari

BenQ a lansat noi produse, care includ game de monitoare suficiente pentru a acoperi şi segmentul utilizatorilor de masă, şi pe cel al gamerilor, dar şi segmentul de business. De asemenea, au fost anunţate noi proiectoare pentru zona educaţiei. Nu în ultimul rând, compania a prezentat un gadget tare simpatic şi surprinzător: o cameră video cu proiector.

Monitoarele, prezentate în patru game noi, sunt de tip LED bazate pe matricea VA, aducând o creştere a calităţii în ceea ce priveşte redarea culorilor, cu 16,7 milioane de tonuri. De asemenea, unghiul de vizualizare este mai mult decat mulţumitor, de 178°/178°, ceea ce înseamnă că puteţi avea canapeaua chiar pe acelaşi perete cu monitorul, fiindca nu veţi avea probleme decât eventual cu sucirea gâtului pentru a vedea.

Primele serii de monitoare din noua familie vor fi EW şi VW, caracterizate de o rezoluţie Full HD, 16:9, contrast nativ de 3.000:1. Seria V se remarcă îndeosebi printr-un design foarte subţire, în timp ce seria E îi vizeaza mai mult pe cei pasionaţi de conţinut digital, cu tot felul de facilităţi de conectare a dispozitivelor electronice. Monitoarele vor fi disponibile în România din luna octombrie, la preţuri de aproximativ 1.000 lei.

Special pentru gameri, BenQ a lansat monitorul XL2410T, bazat pe matricea TN şi cu o rată de refresh de 120Hz, un lag scăzut, un timp de raspuns de 2ms GTG, rată a contrastului dinamic la 10.000.000:1. Monitorul include două taste rapide pentru a seta modul în care arata imaginea vizualizată: Full, Apect, Overscan; 1:1, 17”, 19”, 19” Panoramic si 22” Panoramic. Noile monitoare vin cu suport 3D NVIDIA, funcţia PBP (Picture by Picture) şi conectivitate D-Sub, DVI-D-DL, HDMI. Disponibilitatea în România va fi din octombrie, la un preţ care se va situa intre 1.500 si 2.000 lei.

Proiectoarele lansate de BenQ includ 14 noi modele (MX660, MS612ST/MX613ST, MX710/MX711, MX760/MX761, MX810ST/MW811ST/MX812ST şi MX780ST), fiecare cu avantajele sale tehnologice. De exemplu, MX780ST aduce tehnologia Point Draw, bazată pe un creion interactiv, eliminând astfel necesitatea tablei interactive. MX760 are zoom mare şi suport 3D, un set de boxe de 20W şi o intrare pentru microfon, iar MX810ST poate folosi tablele interactive. Proiectoarele sunt prezente deja în magazine, la preţuri de aproximativ 1.500 lei.

Nu în ultimul rând, BenQ a anunţat lansarea S11, prima cameră video cu filmare Full HD şi Pico-proiector bazat pe tehnologia LED, încorporat. Exact! Filmaţi, iar apoi puteţi proiecta imediat, comandând de pe ecranul tactil, pe orice suprafaţă care suportă vizibilitate potrivită. Nu, nu veţi putea face proiecţia pe Palatul Parlamentului, dar vă veţi putea distra de minune cu prietenii şi o imagine redată la dimensiune maximă de 50 inci (127 cm), după cum susţine compania. Camera S11 va ajunge în România pe la finalul lunii octombrie, în patru variante de culoare, iar preţul va fi undeva în jurul a 1.000 lei.

Detalii pe Playtech.ro

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult