Acasa Stiinta-ITIT BenQ T1260 HDR – A 5-a generaţie de camere cu ecran tactil

BenQ T1260 HDR – A 5-a generaţie de camere cu ecran tactil

scris de Ziua Veche
6 afisari

BenQ a lansat pe piaţa din România un model nou de cameră foto din seria Slim-Elegance: T1260 HDR (High Dynamic Range), care reprezintă a 5-a generaţie de camere foto digitale cu Touchscreen.

BenQ T1260 are un senzor de 12 megapixeli, lentile panoramice de 28 mm şi zoom optic 4x, dar şi posibilitatea de a filma HD, la 720p, cu sunet la 30fps. Aparatul foto digital include un LCD cu luminozitate marită de 3.0” (7,62cm), o setare care alege automat între diferite modalităţi de fotografiere, o interfaţă ”user friendly” şi tehnologia de sporire a calităţii imaginii, HDR, pentru condiţii de iluminare nefavorabile.

 

Modelele T1260 pot detecta automat până la 12 ipostaze de fotografiere diferite: Peisaj, Portret, Iluminare din spate, Portret cu iluminare din spate, Peisaj de noapte, Portret de noapte, Macro, Apus, Text, Natură, Zapadă sau fotografiere fixă.

Noile camere foto digitale au meniu în limba română, iar kit-ul de comercializare conţine: aparat foto, acumulator, încărcator pentru acumulator, gentuţă pentru camera, manual şi CDl cu drivere. BenQ T1260 este disponibilă din luna iulie Emag.ro la un pret special de lansare de 399 lei, inclusiv TVA, iar din luna august şi prin alţi distribuitori.

Detalii pe Playtech.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult